Léčivé ruce Jiřího Sama Kaisera: Podvod, nebo zázrak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Léčivé ruce Jiřího Sama Kaisera: Podvod, nebo zázrak?

Samův byt zdobí desítky různých čarodějnických věcí a symbolů. V době naší návštěvy měl esoterik na stole rozložené také karty.
Samův byt zdobí desítky různých čarodějnických věcí a symbolů. V době naší návštěvy měl esoterik na stole rozložené také karty. (Aha! – Martin Pekárek)

Po dobu dvou týdnů přinášel deník Aha! až nečekaně úspěšný seriál s ezoterikem Jiřím Samem Kaiserem.

Tento muž vysílal ve stanovený čas uzdravující energii a pomocí fotografi e svých rukou tak na dálku působil na zdravotní problémy našich čtenářů. Zájem o jeho seance byl tak velký, že jsme během druhého týdne navýšili jeho »vysílací« časy na tři denně.

„Volali mi lidé z celé republiky. Mnozí se již u mě objednali, protože osobní kontakt je nejlepší, jiní chtějí pomoci svým blízkým,“ říká populární ezoterik Sam. Například jedna žena od Plzně s překvapením zjistila, že i když bylo sezení věnováno ženským problémům, jí se evidentně zastavila rýma.

„Je to tím, že ta vysílaná energie si najde problém sama. Ta paní ty ženské potíže možná brala jenom jako prevenci a to, co ji trápilo aktuálně, se stalo terčem vysílané energie,“ vysvětluje Sam.

Ke konci týdne byl už Sam pořádně vyčerpaný. „Cítil jsem, kolik energie mě ta sezení stojí, třikrát denně už bylo moc. Nikdy předtím jsem netušil, jaké množství energie dokáže procházet mými prsty. Ve čtvrtek jsem celé odpoledne prospal, přítelkyně mě musela v určený čas probudit,“ komentuje své uzdravující seance Sam.

A co vzkazuje těm, kteří jeho uzdravujícím účinkům nevěří. „Každý má právo na svůj názor, proto jsem chtěl, aby se sezení zúčastnili pouze lidé, kteří tomu věří,“ reaguje Sam.

Jaké byly ohlasy čtenářů Aha!?

„Ten den pan Kaiser na dálku působil na sexuální problémy a já tu energii obrovsky vnímala. Hlavně v oblastech podbřišku a na vnitřní straně stehen.“

Jana Pohořalová, Beroun

„Je to nesmysl. Nechápu, jak může někdo věřit takovým kravi-nám, jakými je vysílání energie na dálku.“

Jiří Burda, Praha

„Několik týdnů mě trápily bolesti hlavy a sezení se Samem mi moc pomohlo. Celý den jsem byla svěží a jak vyměněná.“

Jiřina Slancová, Plzeň

„Před týdnem jsem absolvoval operaci mandlí a musím říct, že Sam mě postavil na nohy. Zesláblost a únava podstatně ustou-pily. Cítím se opravdu jak nabitý energií.“

Karel Mitušina, Brno

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.