Hubneme s Ivetou Bartošovou! Iveta radí: Zaboxujte si! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hubneme s Ivetou Bartošovou! Iveta radí: Zaboxujte si!

Dietní jídelníček
Dietní jídelníček (Profimedia.cz, ara)

Zdravou stravu je třeba vždy doplnit vhodným pohybem.

V dnešní době existuje nepřeberná škála možností, čemu se můžete věnovat. Zpěvačka Iveta Bartošová (44) se rozhodla pro box a kickbox.

Tyto náročné sporty totiž dokážou dostat člověka do formy extrémně rychle. Zvláště pokud si najmete zkušeného trenéra. Díky boxu si Iveta zpevnila a vytvarovala tělo.

Při boxu pracuje doslova celé tělo. Jde o náročnější aktivitu, než je třeba oblíbený aerobik. Při jedné hodině boxu spálíte okolo 470 kalorií. Mnoho fitcenter nabízí soukromého instruktora boxu.

Některým ženám může připadat tento sport příliš hrubý a agresivní. Není se ale čeho bát! Při tréninku bude vaším protivníkem jen boxovací pytel, který vám rány pochopitelně nevrátí. Boxem hubne například americká herečka Lindsey Lohan, britská princezna Beatrice nebo česká modelka Dominika Mesarošová.

Pokud ale přeci jen nechcete do něčeho tlouci, můžete si vybrat z mnoha hodin, které kombinují prvky boxu, kickboxu či jiných bojových umění a aerobiku. V rozvrzích fitcentr je najdete pod názvy jako boxing nebo taebo.

Co radí Iveta Bartošová

„Na hubnutí jsem si vybrala sporty, které mě baví. Kdysi jsem dělala kickbox, tak jsem se k němu vrátila, i když tentokrát šlo spíše o box. Trenér mě ani v nejmenším nešetřil, trénoval mě skoro jako chlapa. Ale i díky tomu na sebe výsledky nenechaly dlouho čekat.“

Co na to odborník?

Cvičitelka a propagátorka zdravého životního stylu Hanka Kynychová napsala několik knih o hubnutí. Věnuje se i dětem, založila občanské sdružení Dětské domovy v pohybu.

„Každý by si měl najít sport, který ho uspokojuje, a pak ho dělat. Při boxu pracuje celé tělo, je to silový i aerobní trénink, takže ho schvaluji. Sama mám raději jiný druh pohybu, ale to je velmi individuální. Takže pokud někomu box vyhovuje, je to výborné.“

Přečtěte si
babana
16. 1. 2011 • 11:50

Utečeme z domu tak na 14 dnů až měsíc, necháme se zabalovat do alobalu a několikrát jako znásilnit, dáme přitom pozor na otravné Marťany, co nás sledují a pak si dáme nějaký ten fetík. A až se vrátíme, tak tuto dietku nazveme dietním únosem podle Heja heja

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.