Tajemství milovaných hvězd! Jaromír Hanzlík: Nemá rád seriály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství milovaných hvězd! Jaromír Hanzlík: Nemá rád seriály!

Fotografie
Fotografie (internal)

Víte, že Jaromír Hanzlík (62) má  ze svého krátkého prvního manželství syna Davida (40) a že mezi jeho životní partnerky patřila herečka Jana Brejchová (70)?

Jednou z jeho posledních partnerek byla bývalá královna krásy Dana Silvínová, se kterou se rozešel a našel si partnerku Lenku, která v Praze dělá bylinářku.

Protože se často na obrazovce objevoval v páru s kolegyní Danielou Kolářovou, řada lidí si myslela, že jsou partnery i ve skutečnosti. Pravdou však je, že v soukromí se ti dva nikdy příliš nestýkali. Hanzlík dlouhá léta žil s o osm let starší herečkou Janou Brejchovou, ta se po jejich rozchodu vdala za Jiřího Zahajského (†68).

Po sametové revoluci se Hanzlík z hereckého světa vytratil a přestěhoval se za láskou do Švýcarska, ale v letech 1997 – 2008 uváděl v televizi pořady Úsměvy.

Svůj negativní postoj k současným televizním seriálům okomentoval v jednom rozhovoru slovy: „Herci do novodobých seriálů chodí jako do fabriky a nevědí, jak jejich postava dopadne. Když se točily Dietlovy seriály, které byly podle mě velmi dobré, herci nejdříve jasně věděli, kam jejich postava směřuje a jak vypadá. Pak se to natočilo. Dnes herci dostanou jeden dva díly, aby si k tomu mohli čuchnout, jinak se to píše za běhu. Realizátoři pak dýchají na záda autorům, kteří nestíhají, a podle toho to taky vypadá,“ zlobí se.

Přesto se objevil v seriálu televize Nova Pojišťovna štěstí i v novodobém pokračování Nemocnice na kraji města, teď se chystá na pokračování Sanitky.

786199:gallery:true:true

Přečtěte si
pavucinka
6. 10. 2012 • 15:02

každopádně věk lidi tolik mění, jakoby ti, které jsme znali před desetiletími, kamsi zmizeli a přitom neumřeli ale už nejsou a nenajdete je, i když nezemřeli. Chtěla bych alespoň někdy tu stopu z bývalého člověka,kterého jsem znala, alespoň takovou jakou nechává noha ve sněhu.....mattahari@centrum.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.