Z vaší ložnice – Musím si hrát na neviňátko, už mě to unavuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Z vaší ložnice – Musím si hrát na neviňátko, už mě to unavuje

Nevím, jak se tvářit, když mě svléká. Jsem nešikovná, když se pokusím o orální sex. Alespoň tak mě vidí, takovou roli před ním hraji. Má rád spíše stydlivky a já bych ho jinak nezískala. A nechci ho ztratit. Jenže všechno má svou mez.

Čtenářka Andrea vypráví: Svému partnerovi lžu. Má rád totiž nevinné ženy a tou já jsem v minulosti rozhodně nebyla. Proto, když došlo na otázku ohledně počtu sexuálních partnerů, řekla jsem nepravdivě, že jsem měla pouze jednoho, se kterým jsem chodila několik měsíců, než došlo na první sex.

 

Ve skutečnosti jsem byla spíše promiskuitní. Ale pravdu o mém minulém sexuálním životě se bojím říct. Do obrovské lži jsem se vlastně zamotala už na samém začátku, kdy jsem na jedné akci uviděla svého nynější přítele. Hrozně se mi líbil, svěřila jsem se kamarádce, která moje nadšení nesdílela.

 

„Ten je moc velký slušňák, s takovou dračicí jako jsi ty, on rozhodně nic mít nebude. Má spíš rád takový jako je sám, trochu nezkušený a ne hned dostupný holky,“ řekla mi stroze kamarádka a já od té doby začala spřádat plány. On se mi totiž líbil natolik, že jsem se rozhodla ho mít. Nebo to možná bylo jenom na truc či se ve mně probudila ženská ješitnost.

 

Každopádně jsem se nelenila, na záchodě si trochu smyla velké nánosy pudru a stínů, stáhla vlasy a vyrazila za svým idolem. Naivku jsem hrála skvěle. Pozval mě na rande a po několika schůzkách jsem spolu začali chodit na vážno. Nicméně během našich schůzek, kdy jsme se navzájem oťukávali, jsem mu zapřela pravdivý počet mých sexuálních partnerů. Dokonce jsem před tím předstírala, že některé jinak obvyklé sexuální praktiky jsem nikdy nedělala

 

Prostě jsem se zamotala až příliš do lží. Nakoupila jsem spíše světlejší prádlo, schovala podvazky. Neberu ho moc do společnosti mých přátel, aby někdo neprozradil, že jsem měla více mužů.

 

A největší potíž je právě v sexu. Bojím se být přirozená. Stále si hraji na nevinnou dívku. Ráda bych vyzkoušela něco jiného. Říkám si, že možná on taky, ale třeba si myslí, že bych byla proti. Už se ze sexu s ním stresuji. Chci být uvolněná, ale zapletla jsem se do lži, která mě tíží. Proto jsem v sexu raději střídmější a nevím, jak to prolomit. Bojím se mu udělat orální sex. Nevím, jak bych předstírala, že jsem to ještě nikdy nedělala.

 

Na začátku našeho vztahu jsem totiž zalhala, že s mým jediným přítelem jsem spala jen párkrát a poté jsme se rozešli a že tedy nemám vlastně téměř žádné zkušenosti. Motám se v bludném kruhu. Zároveň mě stále napadá, co když už o mé lži ví. Ale nezeptám. Mohla bych se prozradit. Teď už vím, že nejlepší je být přirozený a nehrát si na něco, co člověk není.

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Čtenářské příběhy na AhaOnline.cz:

Čtenářka Pavla: Milujeme bičíky, ale taky sex na veřejnosti

Čtenářka Alice: Můj muž se prodával za peníze!

Čtenářka Mirka: Spím s manželovo milenkou

Čtenářka Věra: Masturbuji při TOM, partnerům se to nelíbí

Čtenář Ivo: Souložíme bez zábran, ale jen přes ICQ

Čtenář Aleš: Před svatbou chci sex i s jinou!

Čtenářka Irena: Manžel chce jen rychlovky, já romantiku

Čtenářka Lenka: Mám ji úzkou, manžel bývá odřený

Ilustrační foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.