Z vaší ložnice – Spím s manželovou milenkou. A všichni jsme spokojeni... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z vaší ložnice – Spím s manželovou milenkou. A všichni jsme spokojeni...

Nevypadá to asi normálně, ale nám je tak dobře. Většina žen by se hroutila, balila kufry, já si v původně manželově nevěře našla zalíbení. A víc než jen překvapivé sympatie. Manžel má navíc dobrý vkus.

Čtenářka Mirka vypráví: Můj příběh by možná mnoho hrdých žen odsoudilo, ale přeci jsem šťastná. Žiji totiž se svým manželem a občas spíme s jeho milenkou.


Vše začalo před několika měsíci, kdy jsem na svém muži pozorovala velké změny. Najednou se ve svých čtyřiceti choval jako puberťák, kterému se začínají líbit holky. Dbal o sebe tak moc, že jsem začala být podezíravá. Kupoval si drahé voňavky, každý týden měl novou košili, svetr nebo slipy, navštěvoval kadeřníka, ráno si přivstal a šel běhat. Musela bych být úplně naivní, aby mi nedošlo, že můj muž, se kterým žiji už 8 let v krásném manželství, má jinou. Začala jsem pátrat. Byla jsem úplně šílená a posedlá tím, kdo je ta jeho nová milenka.


A vypátrala jsem ji. Svého muže jsem totiž jednou večer sledovala a zjistila jsem, kde ona tajemná žena bydlí. Druhý den po práci jsem už stepovala před jejím bytem.


Měla jsem štěstí. Byla doma. Otevřela mi mladá žena s hezkým tělem a roztomilou tváří. Byla jsem úplně rudá vzteky a nejraději bych jí do toho jejího krásného obličeje praštila. Nicméně jsem se udržela, nasadila přísný tón a řekla jí, kdo jsem.


Kliknutím zvětšete

Mirka: Takhle nějak asi občas vypadáme...


Zpočátku se lekla, ale pak se uklidila a řekla, že je jí to líto, ale je to koneckonců volba mého muže.


Když jsem přišla domů, manžel už o všem věděl. Omlouval se mi a slíbil, že to s ní okamžitě ukončí. Ale neukončil. Nemohl bez ní být. Proto jsem mu řekla, že je potřeba, abychom si my tři promluvili. S jeho milenkou jsme se sešli u nás doma. Rozmluva nikam nevedla, naopak mi jeho milenka mi docela sedla. Už jsem na ni nežárlila a začala jsem se k ní chovat jako ke kamarádce. Koneckonců jsme měly jednu stejnou věc, o které jsem mohly mluvit, a tou byl můj muž. Časem už nikdo nic neskrýval...



Můj muž se svou milenkou začal spát i přede mnou a já se k nim přidávala. Dokonce mám Lucku ráda. Je to opravdu milá ženská, se kterou si můžu o všem povídat. A líbí se mi její ženské tělo. Nikdy dříve jsem se ženou nic neměla, ale tahle mi fakt sedla. Možná proto, že dokázala poblouznit muže, kterého miluji. Možná taky proto, že zná všechna má tajemství a sdílí se mnou intimní život, protože máme stejného chlapa.


Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Čtěte také:

Čtenářka Věra: Masturbuji při TOM, partnerům se to nelíbí

Čtenář Ivo: Souložíme bez zábran, ale jen přes ICQ

Čtenář Aleš: Před svatbou chci sex i s jinou!

Čtenářka Irena: Manžel chce jen rychlovky, já romantiku

Čtenářka Lenka: Mám ji úzkou, manžel bývá odřený

Ilustrační foto ara

12. 11. 2010 5:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.