Erotické solárium v Česku - Nic neplatíte, ale natočí vás | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Erotické solárium v Česku - Nic neplatíte, ale natočí vás

Takhle probíhá opalování v erotickém solárku, vše je natáčeno a živě vysíláno do Německa a dalších zemí...
Takhle probíhá opalování v erotickém solárku, vše je natáčeno a živě vysíláno do Německa a dalších zemí... (ara, erotik1.de)

Opálit se v solárku úplně zadarmo? Jsteli mladá pohledná dívka se sexy postavou, pak to není v Česku problém. Ale protože dneska všechno něco stojí, tak i za bronzovou pleť »zaplatíte«, i když ne penězi. »Slintat« při pohledu na vás při svlékání a slunění budou chlapi z Německa.

Erotické solárium, na němž vydělají hned tři lidé – dívka, která se přijde opálit, firma, jež zařízení provozuje, a také její klient lačný po živém přenosu svlékajících se dívek – funguje v Ostravě. Provozuje je společnost podnikající v erotice. „Jsme erotický průmysl, ne obyčejné solárium. Chodí k nám dívky z ulice, nejde o naše zaměstnankyně. Před vstupem musí podepsat smlouvu, kde potvrdí, že jsou obeznámeny s fungováním solária,“ uvedla zaměstnankyně firmy s tím, že nechce být jmenována. A smlouva není složitá. Jde o to se v jedné ze šesti kabinek svléknout, a pak už se jen opalovat. Chlípník u počítače si pak může zvolit z několika záběrů – celkový na kabinku, detail hlavy a ňader uvnitř solária a detail nohou, případně zadečku.

Čeští chlapi jsou však o možnost sledovat erotická videa ze solária připraveni. „Jsme úmyslně cenzurovaní, v České republice není možnost videa zhlédnout,“ dodala pracovnice erotického solária. Ceny jsou však příznivé. Za sedmidenní přístup ke »kuřátkům« na grilu, jak službu Němci propagují, dáte v přepočtu 250 korun, měsíc rozkoše vás přijde na pětistovku.

Jednoznační odpůrci solárií, běžných i těch erotických, jsou však kožní lékaři. „Pravidelné návštěvy solária v mladém věku zvyšují riziko rakoviny kůže o 75 procent,“ upozorňuje profesor Petr Arenberger z Dermatovenerologické kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.