Japonská kuchyně krok za krokem s Tomio Okamurou! Dnes vaříme: SUŠI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Japonská kuchyně krok za krokem s Tomio Okamurou! Dnes vaříme: SUŠI

 (Aha! – Alexandr Malachovský)

Snad nejpopulárnější gurmánský a nyní už i kulturní export z Japonska je suši. V Česku rostou specializované restaurace na suši jako houby po dešti, ale ne všude dostanete kvalitní rolku.

„Nešvarem v některých těchto restauracích je, že nepromíchávají rýži se suši octem. Musí se do ní alespoň 30 minut vsakovat, aby získala správnou chuť,“ upozorňuje český podnikatel Tomio Okamura. Dnes si ukážeme základní tenkou rolku s okurkou.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.