Japonská kuchyně krok za krokem s Tomio Okamurou! Dnes vaříme: OKONOMIYAKI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Japonská kuchyně krok za krokem s Tomio Okamurou! Dnes vaříme: OKONOMIYAKI!

Placka okonomiyaki je v Japonsku oblíbená.
Placka okonomiyaki je v Japonsku oblíbená. (Aha! – Alexandr Malachovský )

Japonská placka se zeleninou a masem je zvlášť mezi mladými Japonci obrovským hitem. „Jsou tam na to specializované restaurace, kde sedíte u stolu s horkým platem, přinesou vám ingredience a vy si placku uděláte sami. Nakonec se rozdělí na 4 díly a vy můžete dát ostatním spolustolovníkům ochutnat svou vlastní originální placku,“ vysvětluje Tomio Okamura. Vždy do ní patří zelenina, jakékoli maso nebo třeba mořské plody. My si připravíme nejběžnější variantu okonomiyaki.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.