5 sexy her na nedělní odpoledne a večer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

5 sexy her na nedělní odpoledne a večer!

„Ty jsi dneska určitě pěkně zlobila, viď?“
„Ty jsi dneska určitě pěkně zlobila, viď?“ (Profimedia.cz )

Dny se pomalu krátí. Večery začnou být brzy dlouhé a bude potřeba se nějak zabavit. A co může být lepšího, než zabít čas domácími erotickými hrátkami? Zde máte několik návodů, jak se pobavit, a ještě si užít parádního sexu.

1. Erotické kostky

Vezměte si dvě hrací kostky, čím větší, tím lepší. Na plochy jedné kostky napište části těla, jako např. zadeček, prsa, slabiny a podobně. Druhou kostku pak popište různými erotickými praktikami, například hlazení, líbání... No a pak si prostě hoďte kostkou. Co bude dál, je jenom na vás.

2. Hra na doktora

Pravidla této hry jsou opravdu mimořádně jednoduchá. Jeden z partnerů je lékař a druhý pacient. Lékař si oblékne bílý plášť, do kapsy zastrčí propisku, pokud máte, dejte si kolem krku stetoskop a pusťte se do podrobného vyšetření. Co a jak budete vyšetřovat, záleží jen na vaší fantazii.

3. Hra na prodavačku

Když přijde muž do obchodu koupit své partnerce spodní prádlo, bývá to většinou legrace, protože samozřejmě nezná správné míry. Pokud je ale prodavačka ochotná, jistě mu dobře a ráda poradí, třeba i na svém těle ukáže. A co to zkusit doma s partne rem/kou? Variací her na doktora a na prodavačku je spousta, jen namátkou: zlobivá školačka, úřednice, sekretářka, učitelka tance... Jediným omezením je vaše fantazie.

4. Kdo vydrží, vyhrál

Velmi jednoduchá hra pro páry. Lehněte si nazí vedle sebe, nesmíte se ale dotýkat. Navzájem si šeptejte do ouška, co všechno se svým partnerem budete provádět, vymýšlejte ty nejerotičtější varianty. Celou dobu se nesmíte ani pohnout, kdo to první nevydrží a na partnera se vrhne, prohrál. I když v tomto případě spíš vyhrávají oba.

5. Sněz, co můžeš

Velmi jednoduchá hra je ideální pro gurmány se zálibou v erotice. Prostě nakupte oblíbené dobroty, ozdobte jimi nahé tělo svého partnera a pomalu všechno jídlo jezte. Musíte všechno slízat do posledního drobečku, pokud se ale v půlce rozpálíte a přejdete rovnou k »akci«, nic se neděje.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.