Milování v autě – Další čtenářské příběhy: Sex při stopu, na parkovišti či před onanujícím mužem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Milování v autě – Další čtenářské příběhy: Sex při stopu, na parkovišti či před onanujícím mužem

Fotografie
Fotografie (internal)

Že auto není jen na dopravu, potvrzuje velký počet čtenářů, kteří se ostatním svěřili se svými zkušenostmi. A některé opravdu stojí za to…

Byl to jeden velký »autogrupáč«

Kdo se někdy zúčastnil podobného megafestivalu, ví, jak to chodí. Pódium, x tisíc lidí se pohupuje v rytmu hudby kolem něho, stánky s občerstvením, které nejvíc vydělávají na alkoholu. A když to jede i přes noc, okolní lesy, zastřešené zastávky, chodby domů se mění v »souložiště«.

Na letošním Mácháči jsem poznal fajn blondýnku. Neskutečně sexy. Hodiny jsme protancovali za rytmu muziky, o kterou se starali výborní dýdžejové, hodiny povídali u jedné tamní chatky. A i když jsme byli zabraní do hovoru, nešlo přeslechnout hekání zevnitř.

Z našich pohledů bylo jasné, jak se stále méně soustředíme na povídání. Vzala mě za ruku: „Pojď, ukážu ti, čím jsme přijeli,“ řekla a mě bylo jasné, že mi nechtěla jen udělat exkurzi felicie pick up, ve které s kamarádem na akci dorazili.

Vlezli jsme do nákladního prostoru, takže místa byla dost. Naše trička padla hned, džíny se také dlouho na těle nezdržely. Byla to ohromná vášeň a my vystřídali snad všechny polohy, které nám naskládané batohy, spacáky, basy od lahvových piv a kanistry s vodou dovolily.

Zábavné bylo, když se o zadní okénko našeho auta opřela nějaká holka a o ní kluk, který odhodil svoji kšiltovku, aby ji mohl líbat. Za chvilku skončili pár metrů dál mezi auty na zemi.

Po několika hodinách jsme usnuli. Když jsme ráno vylezli, byla parkoviště plné podobných párů. A z pohledů bylo zřejmé, že noc jen zbůhdarma v autě neprospali…

Nikola byla nádherná a já neměl daleko, abych se do ni zamiloval. To by ale na mě nesměla doma čekat přítelkyně, které cestu na festival neumožnila nějaká viróza.

Matěj S.

Sledoval nás při sexu v autě a onanoval!

Můj sex v autě nedopadl zrovna nejlíp. Bylo to s mým klukem před rokem. Byli jsem zrovna u něj doma, ale neměli jsme žádné soukromí, protože měl doma rodiče a pokoj měl hned vedle ložnice jeho rodičů. Když jsme se začali líbat, znervózňovalo mě, jak slyším jeho matku mluvit nebo tátu chodit po místnosti. Mirek navrhl, abychom šli do auta jeho táty. Bylo už pozdě večer a věděli jsme, že táta už nikam nepojede.

Sjeli jsem teda výtahem dolů a vlezli do auta. Začali se znovu líbat, Mirek mě svlíkl a potom se začal svlíkat on sám. Pak jsme se začali milovat. Když jsme skončili, všimla jsem si, že kousek od auta stojí nějaký chlap. Podívala jsem na něj víc a viděla, že má dole kalhoty, dívá se na nás a onanuje. Bylo mi najednou mizerně. Uvědomila jsem si, že ten chlap viděl naše milování. Než jsem to však stačila říct Mirkovi, chlapík odešel. Ale naše milování tím pokazil.

Viktorie E.

Stopař: Sexy čtyřicítka uvěřila, že jsem panic

V autě jsem souložil několikrát. Jednou jsem s tím ale vůbec nepočítal. Stopoval jsem z Prahy, když jsem se vracel domů do Plzně. A zastavila mi dobře zachovalá čtyřicítka.

Bavili jsme se o všem možném, i o sexu. Řekla mi, že ona to má ráda, když je muž nezkušený a ona ho může vést a všechny věci mu ukázat poprvé. Řekl jsem jí, že jsem ještě žádnou ženu neměl. Sice jsem lhal, ale chtěl jsem zkusit, jestli by to zabralo.

A taky že jo. Zastavila na odlehlém místě a snažila se mě svést. Bylo to super, akorát jsem byl nervózní, aby se neprovalilo, že už nejsem panic. Bylo to ale zároveň hrozně uvolňující, protože jsem se nemusel vůbec snažit.Všechno udělala za mě. Nevím, jestli poznala, že jsem jí lhal, ale já si tento autostop dobře užil.

Jarek M.

Další čtenářské příběhy:


Chtěla jsem se cítit hříšně!

Odjištěná ruční brzda, boule od volantu... ale úžasné!

A co vy? Máte také zajímavé zkušenosti se sexem v autě? Svěřte se s nimi stejně jako čtenáři, kteří reagovali na naší výzvu ZDE!

Své příběhy posílejte na adresu laska-sex@ahaonline.cz

A pokud vás Kámasútra v autě (ZDE), která vyšla minulý týden inspirovala, nenechte si ujít ani Kámasútru v bytě. Ta vyjde už tento čtvrtek zdarma jako příloha deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.