Milování v autě – Čtenářský příběh: Chtěla jsem se cítit hříšně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milování v autě – Čtenářský příběh: Chtěla jsem se cítit hříšně!

Fotografie
Fotografie (internal)

Byl to nezapomenutelný sex! Paradoxně to způsobilo erotické prádlo kamarády a také prostředí – vše proběhlo v autě během cesty na svatební párty. O svůj příběh se s námi podělila tentokrát čtenářka Jarka…

Na jeden můj sexuální zážitek nikdy nezapomenu. A stalo se to právě v autě. I když je mi dnes už přes čtyřicet let, občas se mi vybaví chvíle, kterou jsem prožila před více jak dvaceti lety.

Vdávala se moje nejlepší kamarádka. Brala jsem ji jako svou vlastní setru a na její den jsem opravdu těšila. Stavila jsem se u ní brzy rána, abych jí pomohla s oblékáním a s ostatními přípravy.

V tom zmatku a spěchu jsem zapomněla dárek pro ni doma. To jsem ale zjistila až ve chvíli, když jsem čerstvé nevěstě šla blahopřát. Koupila jsem jí sadu krásného a velmi rajcovního prádla a bylo mi líto, že by si ho nevzala na svatební cestu.

Proto jsem přemluvila našeho společného kamaráda Radka, aby mě odvezl domů, abych mohla být co nejdříve zpátky. Dorazili jsme domů, popadla jsem dárek a jeli jsme nazpět.

Zřejmě to, že jsem v autě začala ukazovat Radkovi červené kalhotky, podvazky a podprsenky, způsobilo to, co se odehrálo za několik minut. Kromě toho se mi chtělo na malou. Došlo mi, že jsem se od rána nezastavila a ani jsem si neodskočila. Proto jsem poprosila Radka, aby mi zastavil na nejbližší lesní cestě, že už to nemůžu vydržet.

Když jsem se vrátila do auta a viděla v dárkové tašce hromadu erotického prádla, pocítila jsem silné píchnutí v podbřišku. Podívala jsem se na Radka a zdálo se mi, že myslí na totéž. Sedla jsem si a otočila jsem k němu mírně hlavu.

Nikdy jsem o něm jako o muži nepřemýšlela, ale najednou jsem tu touhu nedokázala vůbec ovládnout. V životě jsem nezažila takové sexuální vzrušení. Vlezli jsme si na zadní sedadla a on mě rychle svlékl a přitom se vysoukal z kalhot. Byla jsem tak chtivá, že jsem mu nedovolila, aby si na mě lehl, ale chtěla ho vést já. Zuřivě jsem si na něj sedla a dala jsem průnik své touhy.

Po milování, když jsem se rozhlédla kolem, mi došlo, jak je sex v autě divoký a nevázaný. Pocit, že dělám něco, co se nemá, že nás může kdokoli objevit a že nás čekají svatební hosté, mě znovu vzrušilo. Chtěla jsem to zase a ještě více zvířecky!

Horní polovinou těla jsem prolezla dopředu a nohy jsem nechala roztažené vzadu, cítila jsem se hříšně. Pak už to bylo jen na Radkově zručnosti a…

I když by se dalo říct, že sex v autě musí být nepohodlný, najednou nebylo nic, co by nám překáželo. Když jsem se vrátila na svatbu, musela jsem na náš společný zážitek stále myslet. Přemýšlela jsem, jak bychom se vypařili, ale okolnosti nám to už nedovolili. Naše hrátky jsme už pak nikdy neopakovali. A vlastně nás to nikdy už ani nenapadlo…

Jarka U.

Další čtenářské příběhy: Odjištěná ruční brzda, boule od volantu... ale úžasné!

A co vy? Máte také zajímavé zkušenosti se sexem v autě? Svěřte se s nimi stejně jako čtenáři, kteří reagovali na naší výzvu ZDE!

Své příběhy posílejte na adresu laska-sex@ahaonline.cz

A pokud vás Kámasútra v autě (ZDE), která vyšla minulý týden inspirovala, nenechte si ujít ani Kámasútru v bytě. Ta vyjde už tento čtvrtek zdarma jako příloha deníku Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.