Milování v autě - Příběhy čtenářů: Odjištěná ruční brzda, boule od volantu… ale úžasné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milování v autě - Příběhy čtenářů: Odjištěná ruční brzda, boule od volantu… ale úžasné!

 (Aha!)

Zatraceně málo místa, řadící páka tlačí, pedály překážejí, ale fakt to stojí za to. Přinášíme vám první várku příběhu čtenářů, kteří na sex v autě nemohou jen tak zapomenout…

Překážela ruční brzda, odnesl to nárazník

Sex v autě jsem zažil mnohokrát. Na jeden ale nevzpomínám moc rád. Jel jsem se svou přítelkyní do kina, kam jsme se nakonec nedostali, protože si Lenka vzala krátkou minisukni a když si sedla do auta a já viděl její nohy, tak jsem na to musel pořád myslet.

Zahnuli jsme u jedné vesnice do pole a začali se svlékat. Když jsme byli v tom nejlepším, Lenka dostala orgasmus a prudce zvedla ruku. Bohužel ji měla pod ruční brzdou. Auto se rozjelo a já najednou cítil, jak se řítí dozadu. Narazili jsme do jednoho stromu. Naštěstí se nám nic nestalo, jen to odnesl nárazník.

David B.

»Stydlivka« se na mě vrhla už v autě

Na sex v autě nedám dopustit. Nikdy se mi ani při něm nestal žádný trapas. Mám spíše super zážitky. Ale stejně nejlepší to bylo, když jsem vůbec nic nečekal. Jen jsem jel vyzvednout holku, která se mi líbila, na rande.

Přemýšlel jsem, jestli by třeba pak večer nešla ke mě, ale byl jsem připravený ji klidně po večeři hodit zase domů. Líbila se mi totiž hodně a já ji nechtěl ztratit tím, že bych jí vyplašil.

Působila na mě dost stydlivě. Proto jsem se divil, když mi řekla, že nemá hlad a že se chce projít. Když jsem zastavil, vrhla se na mě. Tak divoký sex jsem dlouho nezažil. Vyzkoušeli jsem několik poloh, chvílemi docela náročných (myslím, že jsme rozšířili jejich počet v Kámasútře). Řekla mi, že ji samotnou překvapilo, jakou chuť na to dostala a že prý to bude asi tím, jak to auto vibruje. Takže to můžu doporučit všem. Auto probouzí chtíč!

Radek

Rána o volant… a ze sexu není nic

Milování v autě pro mě má zvláštní kouzlo, protože se mi líbí představa toho, že by nás přitom mohl někdo vidět, ale pravda je, že je někdy dost nepohodlné.

Když jsme na to jednou se svým manželem dostali chuť, málem jsem to odnesla rozbitou hlavou. Jeli jsme právě z návštěvy našich společných přátel a já byla mírně připitá. Začala jsem svého manžela svádět. Ten chvíli odmítal s tím, že si to můžeme nechat na doma a že potřebuje sprchu, ale nakonec neodolal a zastavil na odlehlém místě. Začala jsem ho uspokojovat pusou.

Po chvíli mi navrhl, abychom se přesunuli na zadní sedadlo. Byla jsem pro a tak jsem se rychle zvedla. Přitom jsem se tak silně praštila hlavou o volant, že ze sexu nakonec nebylo nic. Jeli jsme domů a já furt cítila bolest vzadu na temeni. Do rána to přešlo, ale ještě pár dní jsme si s manželem dělali srandu, že jsem použila starou výmluvu s bolením hlavy.

Jolana

A co vy? Máte také zkušenosti se sexem v autě? Svěřte se s nimi stejně jako Radek, David a Jolana, kteří reagovali na naší výzvu ZDE! Své příběhy posílejte na adresu laska-sex@ahaonline.cz

A pokud vás Kámasútra v autě (ZDE), která vyšla minulý týden inspirovala, nenechte si ujít ani Kámasútru v bytě. Ta vyjde už tento čtvrtek zdarma jako příloha deníku Aha!!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.