Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Gabriely Stebilové: Karbanátek plněný křepelčím vajíčkem s bramborovým kari salátem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Gabriely Stebilové: Karbanátek plněný křepelčím vajíčkem s bramborovým kari salátem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Barmanka slovenské národnosti Gabriela Stebilová (29) zažila v kulinářské reality show Prostřeno! (dnes od 18 h v TV Prima) krušné chvíle, které se neobešly bez slz. Svým hostům a ostatním soutěžícím chtěla jako předkrm servírovat větrníky s brynzou. Ty se ale nepovedly a skončily v koši! Místo nich dostali hosté chleby z »polystyrenu«.

Takhle si svobodná maminka tříletého klučiny Justina z Tábora svou slavnostní večeři asi nepředstavovala. Místo větrníků musela nakonec s brynzou servírovat dietní rýžové chlebíčky. Jak se Gabriela přiznala, vařením se zatím ve svém životě moc nezabývala. Přesto se hodnotí velmi sebevědomě a za svůj výkon by si dala 9 bodů.

„Ráda vymýšlím nové recepty a zkouším vařit ze surovin, které mám ráda,“ vypráví Gabriela.

Mezi svá nejoblíbenější jídla řadí omáčky s těstovinami, ryby a kuře na jakýkoli způsob. „Co nesnáším, je naopak koprovka. Tu ale zase miluje můj syn, takže mu ji chodí uvařit teta,“ přiznala mladá maminka.

Kromě nepovedeného předkrmu Gabriela ještě uvařila sýrovou krémovou polévku s bylinkami, karbanátek s křepelčím vejcem a bramborovým kari salátem a jako sladkou tečku udělala tvarohovou omeletu s lesním ovocem.

Ostatní soutěžící ale příliš neocenili ani hlavní chod. Karbanátky jim připadaly až moc vypečené.

Gábina přiznala i to, proč se do soutěže přihlásila. „Lákala mě neznámá jídla a k zahození by nebyla ani výhra 25 tisíc,“ netají se Gabriela.

Kliknutím zvětšete

Gabriela Stebilová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.