Reality show Prostřeno! Vítězové byli dva - Fešák Hubert: Alina vaří jako šéfkuchař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Reality show Prostřeno! Vítězové byli dva - Fešák Hubert: Alina vaří jako šéfkuchař!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pět soutěžících, pět večerů a pět hostin. Přesně o tom je kulinářská show »Prostřeno!« na televizi Prima. Včera se diváci dozvěděli, kdo uvařil nejlepší večeři. A pozor! Vítězové byli hned dva. Ekonomka Alina Kravčuk (27) a student Hubert Horák (23) si slibovaných 25 tisíc rozdělili napůl.

Pavla Kabelová, Hubert Horák, Petra Haasová, Alina Kravčuk a Soňa Králová se tento týden utkali o tučnou odměnu za vítězství v kuchařské reality show. Tentokrát ale došlo k vzácné shodě v počtu bodů a ze soutěže vyšli vítězně Hubert i Alina. Jeden z nejoblíbenějších účastníků pražských soutěžních dílů a velký gentleman ale mimo záběry kamer určil jako absolutní vítězku Ukrajinku Alinu. „Alina nás hodně dostala. Vařila úžasně, bylo to luxusní jídlo na úrovni pětihvězdičkových restaurací. Já sám jsem už jedl v několika vyhlášených michelinských restauracích na světě, ale ona to jasně překonala. Nic lepšího jsem v životě nejedl. Tu kachnu připravovala sedm hodin a jídlo dovedla k dokonalosti,“ chválil soupeřku student Hubert Horák, podle něhož by Alina mohla klidně konkurovat i nejlepším šéfkuchařům.

Hubert ale také prozradil, že mladá žena pořádně klame tělem. „Na natáčení byla neustále hodně v pohodě, milá a přátelská. Působila jako svatoušek. Její komentáře na kameru na adresu ostatních pak však byly překvapivě velmi kritické a ostré. S Petrou a Pavlou jsme z ní měli smíšené pocity,“ přiznal mladík. Tomu v soutěži nejvíce fandila babička, která sleduje každý díl pořadu. „Když můj díl viděla, brečela u televize. Měla z mé výhry obrovskou radost,“ dodal Hubert, který peníze využil na nákup doplňků do bytu.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.