10 faktů o sexu, které vás pobaví: Vibrátorem na hysterky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

10 faktů o sexu, které vás pobaví: Vibrátorem na hysterky!

Léčba ženské hysterie dříve probíhala pomocí umělého penisu. Prý to fungovalo!
Léčba ženské hysterie dříve probíhala pomocí umělého penisu. Prý to fungovalo! (Profimedia.cz)

Myslíme si, že o sexu víme všechno. Ale je to opravdu tak? V newyorském Muzeu sexu právě probíhá výstava, inspirovaná jakýmsi sexuálním desaterem. Věděli jste, že...?

1) Vibrující medicína

V průběhu 19. století byl vibrátor považován za nejlepší lék k léčbě ženské hysterie. Pomocí série orgasmů lékaři rozháněli záchvaty hysterie a úzkosti. Prý to fungovalo. Škoda, že už od toho lékaři ustoupili.

2) Řekni sýr!

Semeno obsahuje zinek a vápník a je prokázáno, že funguje jako vynikající prevence proti vzniku zubního kazu.

3) Vyhoďte prášky

Při sexuální aktivitě se v těle tvoří endorfiny, které kromě toho, že způsobují slastné pocity, tlumí i bolest. Takže výmluvy na bolest hlavy neprojdou, léčí se totiž sexem.

4) Na velikosti záleží?

Průměrná velikost penisu při erekci je 12,7 cm, v klidu 7,6 cm. Takže žádná panika, pánové.

5) Smutná pravda

Je to spíš k pláči než k smíchu, ale je šokující fakt, že homosexualita byla ze seznamu psychických poruch Americké psychiatrické společnosti vyškrtnuta až v roce 1973. U nás byla dokonce do roku 1989 trestná.

6) Chraňte naše vojáky

Ve Spojených státech vláda stále opakuje „Podporujte své vojáky“. Možná by ale měli spíše říkat „Chraňte své vojáky“. Například z druhé světové války se více než 40 % vojáků vrátilo domů s nějakou pohlavní chorobou.

7) Makejte!

Nenávidíte cvičení? Během půlhodinové sexuální aktivity spálíte až 200 kalorií.

8) Problémy s erekcí?

Muži mají největší strach z toho, že se jim, lidově řečeno, nepostaví. Skutečné problémy s erekcí má však pouze 10 – 12 % mužů. Mnohem více, 24 – 27 %, jich má problémy s předčasnou ejakulací. Takže heslo není jen »vzmužit se«, ale také »vydržet!«.

9) Spravedlnost nadevše!

V Hongkongu má žena, které byl manžel nevěrný, nárok na obrovské výživné. Pokud ovšem manžel na výživném šetří, má žena právo ho zabít. Musí to však udělat holýma rukama. Praštěný zákon, který kdosi zapomněl vyškrtnout.

10) Státy plné hysterie

V amerických státech Alabama a Mississipi je zakázán prodej sexuálních pomůcek. Prý tam mají psychiatři dvakrát tolik práce než ve zbytku USA. Asi na tom bodu 1 něco bude.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.