Zdá se vám, že jste nazí? Nebo o sexu s celebritou? Pravý význam erotických snů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdá se vám, že jste nazí? Nebo o sexu s celebritou? Pravý význam erotických snů!

Sny o sexu s osobou stejného pohlaví jsou poměrně časté.
Sny o sexu s osobou stejného pohlaví jsou poměrně časté. (Profimedia.cz)

Erotické sny má snad každý z nás. Víte ale, co znamenají? Když se někomu zdá o sexu v poutech, nemusí být nutně masochista. A milostné hrátky se šéfem ve snu neznamenají vaši touhu zažít je ve skutečnosti.

..

Sen: Sex s celebritou

Skutečnost: Trpíte nedostatkem sebevědomí a sexem se známou osobností si zvyšujete pocit sebejistoty. Ale co vy víte, třeba se jednou o vás celebrity budou prát.

Sen: Sex s cizí osobou

Skutečnost: Váš milostný život je nudný a potřebujete ho něčím okořenit. Proč o tom jen snít? Promluvte si se svou drahou polovičkou!

Sen: Pozorujete jiné při sexu

Skutečnost: Váš současný vztah či milostný život vás dostatečně neuspokojuje. Jsteli od sledovaného páru daleko, máte strach pustit si někoho k tělu.

Sen: Sex s bývalým či bývalou

Skutečnost: Bez obav – nemusí to automaticky znamenat, že ho nebo ji chcete zpět. To jen v případě, že se takové sny opakují. Nejspíš jen zkrátka chcete něco zažitého a známého, bojíte se riskovat.

Sen: Při sexu vás někdo bije

Skutečnost: Láká vás zažít něco nového, neznámého. Něco, co jste se v reálném životě ještě neodvážili zkusit. Nemusejí to nutně být jen sadomasochistické praktiky, může jít třeba jen o anální sex nebo milostné hrátky ve třech.

Sen: Sex s osobou stejného pohlaví

Skutečnost: Chcete lépe poznat své sexuální touhy. Osoba ze sna má často vlastnosti, které vy nemáte, a chtěli byste mít. V případě dvou žen by mohlo jít také o nedostatek něhy v sexuálním životě.

Sen: Sex s nadřízeným či nadřízenou

Skutečnost: Žádný strach, sen vám nenaznačuje, že po svém šéfovi ve skrytu duše toužíte. Jen vedle sebe potřebujete mít silnou osobnost, o kterou se můžete opřít.

Sen: Sex s více osobami

Skutečnost: Sníte li o skupinovém sexu, chcete zkrátka být milováni a opěvováni, kdekoli se objevíte. Nebránili byste se vyzkoušet sex ve třech.

Sen: Jste nahý / nahá na veřejnosti

Skutečnost: Chcete, aby vás ostatní viděli takové, jací opravdu jste. Nesnášíte přetvářku a jste otevření a upřímní. Jdeteli si ve snu nazí zaplavat, budete mít brzy úspěch. Ale musíte být trpěliví a odvážní.

Sen: Létáte

Skutečnost: Potřebujete ve svém osobním životě více svobody. Neradi se vážete a v sexu potřebujete stále zkoušet něco nového. Máte sklony utíkat, jakmile hrozí jakýkoli závazek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.