Z vaší ložnice - Souložím přes internet, je to lepší než reál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Z vaší ložnice - Souložím přes internet, je to lepší než reál!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na co ztrácet čas rizikem, že mě tváří v tvář odmítne. Bát se, jak se zatváří, až ji řeknu, že se mi líbí, že mě rajcuje... To si řekl Martin a rozhodl se pro sex přes internet. A je (u)spokojený…

Pražák Martin je na pohled úplně obyčejný kluk, nebo spíš mladý muž. Je to středoškolák s průměrným IQ, a kdybyste měli možnost s ním hovořit, zřejmě by vás ani nenapadlo, že nevede sexuální život jako ostatní jeho vrstevníci. Ženu neměl v posteli celý rok. Zato v počítači je má skoro denně.

 

Martinův kamarád se onoho dne loučil se svobodou. A jak se stává, skupinou opilých účastníků oslavy zazněl návrh: „Jdeme do bordelu!“ Jenže budoucímu ženichovi se zrovna nechtělo. Byl zkrátka zamilovaný. A tak si brzy vymysleli alternativu. Když nemůže Mohamed k hoře… Zaplatí si nějakou tu erotickou senzaci alespoň virtuálně.

 

Erotický chat s webkamerou nemuseli hledat dlouho. Zaplatili přes mobil a už čekali na spojení se sličnou plavovláskou. „Ta holka byla nejenom strašně rajcovní, ale udělala všechno, co jsme jí řekli. A že jsme chtěli hodně. Všichni jsme byli dost opilí a brali to spíš jako srandu. Ale já byl tak vzrušený jako nikdy předtím. Bylo mi trapně, tak jsem se to snažil zamaskovat. Oni byli namol, ostatně já taky, takže si fakt ničeho nevšimli,“ vypráví trochu stydlivě. Předplacený čas vypršel a spojení bylo přerušeno. Pro ostatní účastníky oslavy show skončila. Ne tak pro Martina.

 

Udělal to znovu hned poté, co přišel domů. Tentokrát se přitom uspokojil. Líbilo se mu to. V následujících týdnech erotickému chatu úplně propadl a skoro každý večer zapínal počítač s tím, že si zase zaplatí. „Jenže já si pak uvědomil, že mě to stojí strašně moc peněz. Tak jsem na chvíli přestal. Zaháněl jsem myšlenky na cybersex kecáním s holkama na normálním chatu. Když se poštěstilo, narazil jsem občas i na nějakou, která si ochotně vyměňovala nažhavené zprávy. A nakonec jsem narazil na holku s přezdívkou Penelope, která po čase svolila i na živý přenos. Je fakt pěkná.“

 

Kliknutím zvětšete

 

Chvíli se nechala přemlouvat. Bála se, stejně jako se prý bojí všechny ostatní, že se video pak objeví na internetu. „Vysvětlil jsem jí, že zřejmě není možné z komunikace přes webkameru udělat video. A pokud ano, nejsem tak technicky zdatný, abych to uměl.“ Uvěřila a svolila. Předvedla mu podobně erotickou show jako dívky na placeném chatu.

 

„Postupně jsem zjistil, že na netu se dá najít plno holek, který jsou tohle ochotný udělat. Jenom se musí chvíli hledat a musíš taky hledat na správném místě. Průšvih je, když tenhle „vztah“ začne holka brát moc vážně. Většinou to pak skončím a už jí nevolám. Dělají to jen příležitostně, někdy jsou opilé, jindy jenom zvědavé. A mám v seznamu taky pár stálic, na které se můžu spolehnout. Ty nejodvážnější vytáhnou dildo a přímo před kamerou se udělají. Z toho já se můžu zbláznit,“ popisuje Martin.

 

Ve skutečném životě žádnou z nich neviděl. O většině z nich ani netuší, kde bydlí. A reálný sex? „Ten jsem neměl už pěkně dlouho. Mně se to takhle líbí víc. I když holka mi chybí, to jo. Věřím, že bych se pro nějakou reálnou přítelkyni tohohle uměl vzdát. Ale zatím nechci,“ uzavírá.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.