Z vaší ložnice - Spím s matkou i dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Z vaší ložnice - Spím s matkou i dcerou

„Začal jsem chodit s dcerou a skončil jsem s její matkou. Zkrátka se to tak nějak divně semlelo. Jednu dobu jsem chodil o oběma zároveň,“ říká Ivan z Ostravy. Má to pěkně zamotané. Jak se s tím vypořádal?

Semlelo se to opravdu dost divně. Ivan - šikovný elektrikář - chodil po ostravských domácnostech a opravoval domácí elektroniku. Byl pohledný, mladý, dbal na své tělo v posilovnách, takže ženské se na něj dost lepily. Ivan o svých přednostech věděl a stal se z něj tak trochu blahosklonný frajírek. Nikde se dlouho nevázal, chtěl si užívat, až se jednou zamiloval do Lenky. Aspoň si to tedy myslel.

Podivná láska

Přišel jí opravit televizor a ona ho jako jedna z mála vůbec nebrala na vědomí. Ivan rozehrál veškerý svůj šarm, vtipkoval, pohazoval patkou, občas zalichotil, ale Lenka se nechytala. S kamennou tváří přijala fakturu za práci a vypoklonkovala ho ven. To zmlsaného Ivana nažhavilo jako žehličku. Konečně kořist, kterou musí dobývat. A Ivan se překonával. Začal Lence nosit pugéty růží, dokonce teatrálně klečel u jejích dveří a žadonil o byť jediný její pohled. A tak dlouho chodil ke skále, až se skála pohnula. Lenka s Ivanem začala chodit.

Osudové setkání

Slušelo jim to, oba mladí a hezcí, z počátku to vypadalo, že se našli ti praví. Jednoho dne Lenka Ivanovi oznámila, že ho chce představit své matce. Přece spolu chodí a je to vážné, měl by znát její rodinu, respektive maminku, protože táta je už po smrti. A tak se o dalším víkendu vypravili do nedaleké vesnice, kde matka bydlela v hezkém domku. „To je Ivan, mami,“ celá rozechvělá představovala svého přítele Lenka. A Ivan byl ohromen, jak krásnou má Lenka matku. Štíhlá vysoká skoropadesátnice mu připomínala americkou herečku Sharon Stone. Zlatý rozcuch, zářivě modré oči, dokonalé zuby, zkrátka trochu postarší modelka. A to zralé charisma! Ivan do té doby nic podobného nezažil.

Lenčina matka pracovala jako vysoká bankovní managerka a Ivana zcela omámila, i když byla skoro o dvacet let starší než on. Zpočátku si ale ještě byl schopen uvědomit nemožnost takového poměru, takže přetrpěl seznamovací rituál a odjel se svou milou zpátky domů.

Matka mu však nešla z hlavy, občas se Lenky zeptal, jak se má, a opatrně vyzvídal, zda je sama, či má přítele. „Sama,“ řekla Lenka a Ivanovi poskakovalo srdce jako tenisák.

A jednou Ivanovi přálo štěstí. Sama Lenka ho poprosila, zda by za matkou nezajel a neopravil jí pračku.

Když se blížil k jejímu domu, srdce mu bušilo až v hlavě. A když pak po práci seděl s charismatickou ženou u kávy, poprvé koktal jako puberťák. Po kafi ale maminka donesla láhev dobrého vína, pak druhou a nakonec snaživý chlapec skončil s madam v peřinách.

Ráno, když účinky alkoholu pominuly, se oba cítili rozpačití, ale Ivanovi bylo jasno. Musí se s Lenkou rozejít, její matka je jeho osudová žena.

Po návratu k Lence ale nesebral odvahu. Přiznat jí, že se vyspal s její matkou, mu přišlo nepatřičné. Proto raději pár týdnů chodil s oběma. U Lenky bydlel, za matinkou tak třikrát týdně dojížděl.

Oba prý měli velké výčitky svědomí, ale rozejít se nedokázali. Nakonec se role nositele špatných zpráv ujala sama matka. Lenku si pozvala na návštěvu a svěřila se jí s vývojem událostí. Asi se nebudete divit, že Lenka na matku zanevřela a Ivana ještě téhož dne vystěhovala z bytu.

Tím ale celý příběh nekončí. Dnes, asi po dvou letech, jsou všichni velcí kamarádi. Lenka má nového přítele a matce i Ivanovi odpustila. Zvláště proto, že jejich vztah se zdá být opravdu trvalý. Na podzim mají totiž naplánovanou svatbu!

Autor (ex, zena-in.cz)

Foto ara

14.05.2010, 10:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.