Ribéry, Rooney, Ronaldo, Nani, Ujfaluši, Yorke... Co je spojuje?! Kupují si sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ribéry, Rooney, Ronaldo, Nani, Ujfaluši, Yorke... Co je spojuje?! Kupují si sex!

Neony bordelů a svůdná mladá těla, to je svět, jemuž fotbalisté nedokáží odolat.
Neony bordelů a svůdná mladá těla, to je svět, jemuž fotbalisté nedokáží odolat. (Aha! – ČTK, ara)

Všichni jsou stejní! Ribéry, Rooney, Ronaldo, Ujfaluši... A vůbec není řeč o fotbalu, ve výkonech na trávníku by se rozdíly přece jen našly. Fotbalové multimilionáře však spojuje záliba v sexu za peníze! Ano, ti všichni si kupují holky, chodí do bordelů anebo si prostitutky volají k sobě domů či do hotelů!

Angličani, Brazilci, Egypťani, Češi, Portugalci, Francouzi? Všechno jedna banda! Kolik fotbalistů se už nechalo načapat? Kolik jich naletělo »zlatokopkám«, co zkásnou peníze nejprve za poskytnutou rozkoš a pak ještě za pikantní story?! Jenže jsou nepoučitelní, chtíč je silnější než jejich morálka.

Jako poslední se kvůli sexu za peníze smaží reprezentanti Francie v čele s jejich hlavní hvězdou Franckem Ribérym (26)! Ti si dopřávali služeb »Lolitek« v Zaman Café, proslulém bordelu přímo na Champs Elysées, teď se však ukázalo, že ne všem bylo osmnáct, což je věk ve Francii nezbytný k provozování nejstaršího řemesla. Podezření ulpělo také na útočnících Govouovi (Lyon, 30 let), Benzemovi (Real, 22) a Ben Arfovi (Marseille, 23)! „Ribéry se u výslechu k sexuálním stykům s nezletilou v průběhu posledních měsíců přiznal,“ vynesl zdroj přímo ze státního zastupitelství.

Takový průšvih! Těsně před startem semifinále Ligy mistrů (Ribéry s Bayernem vyzvou dnes Lyon) a 50 dnů před začátkem MS v Jihoafrické republice!

À propos – myslíte, že se 40 tisíc prodejných žen převážně z východní Evropy hrne na červen do JAR náhodou?!

Galerie načapaných
  • Kliknutím zvětšeteUJFALUŠI & SPOL.:
    Historku o bujaré oslavě se šlapkami v pokoji 433 hotelu Praha po prohře s Německem v kvalifi kaci o MS 2006 znají asi už všichni...
  • WAYNE ROONEY:
    Když začínal v Evertonu, občas zaskočil do bordelu užít si s Charlottou, šlapkou ve věku jeho babičky!
  • RONALDO:
    Brazilský tlouštík si před rokem vezl do hotelu tři pohledné dívky, až na pokoji zjistil, že jsou to transvestité. Jeden z nich mezitím zemřel na AIDS.
  • C. RONALDO, NANI:
    Mladí Portugalci si spolu s Brazilcem Andersonem pozvali pět dívek z escort servisu a ty pak v Ronaldově domu v Manchesteru obšťastňovali celou noc.
  • YORKE, BOSNICH:
    V roce 1998 si tyto hvězdy Man. Utd. natáčely na kameru zvrhlý večírek se čtyřmi prostitutkami. Došlo i na sadomaso!
  • FC LIVERPOOL:
    Osm hráčů Liverpoolu (tehdy tam hrál mj. Baroš) v období 2002-04 využilo služeb bordelu na liverpoolské adrese 92 Aigburth Road.
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.