Petr (30): Miloval jsem ji k zbláznění. Byl jsem student a jí 10 let | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr (30): Miloval jsem ji k zbláznění. Byl jsem student a jí 10 let

Fotografie
Fotografie (internal)

Je to nechutné, zhýralé, trestuhodné… Tak vztah k pedofilii vidí většina lidí. A jak to vnímá samotný pedofil? Jako problém, s kterým se musí vypořádat, léčit se, nebo jako realitu, s níž se prostě nedá nic dělat. Pedofil Petr to dokonce chápe jako dar. První jeho lásce bylo deset let.

Je to nechutné, zhýralé, trestuhodné… Tak na pedofilii kouká většina lidí. A jak to vnímá samotný pedofil? Jako problém, s kterým se musí vypořádat, léčit se, nebo jako realitu, s níž se prostě nedá nic dělat. Třicetiletý učitel Petr to dokonce chápe jako dar. Jeho první lásce bylo deset let, jemu dvacet...

Líbí se mu holčičky od 4 do 12 let, ty starší především. A připadá mu to natolik normální, že je ochotný o svých citech vyprávět.

Příběh Petrovy první lásky:

Poprvé jsem Klárku zahlédl v kostele, kam chodím. Vnímal jsem ji jako desetiletou dívku, kterých po ulicích chodí plno. Vídával jsem ji pak jako jeden ze studentů pedagogiky, kteří pořádali pravidelný zábavný program pro děti. V té době jsem odjel na vánoční svátky k rodičům a když jsem se vrátil, setkali jsme se opět v kostele. Zeptala se, kde jsem byl. Velmi mě potěšilo, že jsem v novém prostředí někomu chyběl.

Jednoho dne jsme po kostele šli s dalšími lidmi do cukrárny a po ní jsme se měli rozejít domů. Chvíli jsme šli s jedním taťkou a jeho dcerou, kamarádkou Klárky, přitom Klárka se celou cestu bavila se mnou a zeptala se, jestli ji doprovodím domů. A v tom jsem se zamiloval... až po uši.

Klárka jednou po mši poprosila mamku, jestli můžu jít k nim domů. Nevím proč, prostě si mě asi nějak oblíbila, že jsem si s ní občas povídal nebo půjčoval mobil na hraní her. Mamka svolila, a tak jsem byl u Klárky poprvé doma. Pomohl jsem jí s úkoly, a když jsem měl odejít, protože už byl večer, Klárka naléhala, ať ještě nechodím, a když už jsem opravdu musel odejít, protože jel poslední autobus, ptala se, kdy zase přijdu.

Vídali jsme se – učili se, hráli různé hry, povídali si, sledovali dětské filmy na počítači…

Po čase se mě zeptala, jestli by mohla přijet na prázdniny k nám domů, tedy k mým rodičům. Moje maminka ale tehdy ještě nebyla úplně smířená s tím, že má pedofilního syna, a tak vznikla paradoxní situace - desetiletá Klárka měla prázdninový pobyt u mých rodičů povolen, zatímco já, dvacetiletý muž, jsem povolení od své mamky nezískal. „Uvědom si, že to je ještě dítě! A prázdniny jsou daleko," řekla mi tehdy moje maminka, aniž by mi odpověděla na mou otázku, zda může Klárka k nám domů přijet. Možná si myslela, že mě Klárka do té doby omrzí... byl únor.

Návštěvu nakonec před prázdninami odsouhlasila. Zajásal jsem a Klárka pak přijela v srpnu na celých 10 dní. V červenci byla na táboře, to jsme si psali dopisy. Ne nějaké zamilované, prostě kamarádské – co děláme, co hezkého jsme zažili, jaké je počasí apod.

Mimo kostel jsme se scházeli buď u nich doma, nebo u mě. V době, kdy jsem bydlel ještě na koleji, chodila Klárka za mnou asi čtyřikrát týdně. Návštěvy musely být hlášeny na vrátnici, což nebyl nikdy problém, recepční pak už automaticky, když nás viděla, psala do knihy návštěv zápis. Co si myslel spolubydlící na pokoji, to nevím, a další kolegové o mně věděli, takže s těmi problém nebyl. Časem jsem si našel samostatný podnájem, takže jsme nebyli ostatním tolik na očích, i když Klárka v té době už pomalu vypadala jako mladá slečna, a ne malá holka.

Jednou večer, Klárce bylo 14,5 roku, po čtyřech letech mého zamilování, jsem využil chvíle, kdy šlo zavést hlubší hovor, a nakousl, že bych jí chtěl něco říct. Tehdy jsem jí asi po půlhodině přemáhání vyznal lásku „na plnou hubu“.

Říkala, že jí projel mráz po celém těle... Její reakce ale nebyla v podstatě žádná - bavila se se mnou normálně dál, ani v běžných dotecích neměla problém.

Kdo se ale více změnil, jsem byl já sám. Asi jsem od ní něco očekával, a ono nic. Další rok postupně vzájemná potřeba být spolu opadala – oboustranně. Najednou u mě po Velikonocích nebyla celých 6 týdnů. Jela na poslední tábor, vyměnili jsme si pár posledních dopisů, po prázdninách mi volala, že si chce nabarvit vlasy. To jsem probrečel, protože mi to bylo líto. Byla se svými tmavými delšími vlasy nádherná a líbila se mi, i když byla už dávno v pubertě. Ještě před rokem si vlasy stále barvila a malovala se úplně příšerně, v poslední době mám ale pocit, že se to zase začíná trochu lepšit.

Zůstal aspoň přátelský vztah.

Po Klárce jsem na city nezanevřel. Nějakou dobu jsem byl zamilovaný do Alžběty, a dnes miluji 12tiletou Markétku, je to dva roky, co jsem se do ní zamiloval.

ČTĚTE TAKÉ:

Rozhovor s Petrem: Pedofilii chápu jako dar

Zítra v úterý 13. 4. si můžete přečíst o Markétce, současné lásce pedofila Petra. Pozítří 14. 4. se jej můžete na cokoliv zeptat při online rozhovoru od 15 hodin.

12.4.2010, 07:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.