Jak si svátky opravdu užít - Velikonoce plné sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jak si svátky opravdu užít - Velikonoce plné sexu!

Dříve si dívka pro koledníka, který se jí líbil, připravila červené vajíčko. Dnes je třeba vytáhnout těžší kalibr. Zkuste třeba červený erotický obleček.
Dříve si dívka pro koledníka, který se jí líbil, připravila červené vajíčko. Dnes je třeba vytáhnout těžší kalibr. Zkuste třeba červený erotický obleček. (Aha! – Karel Kopáč)

Už je to tady! Velikonoce a s nimi i volno, spousta jídla, ale i křesťanské tradice. Jenže právě nejočekávanější den svátků – Velikonoční pondělí, odkazuje k pohanským tradicím. A ty byly pořádně peprné!

Velikonoce měly erotický náboj vždycky. Vyplácení děvčat pomlázkou totiž v pohanských kulturách napodobovalo podle historiků sexuální styk. Pomlázka ozdobená pentlemi symbolizovala mužský pohlavní orgán. Nebylo náhodou, že mladá děvčata se vyšlehávala pořádně, zatímco starší ženy jen symbolicky. »Vyšlehaná« dívka pak chlapci předala vajíčko, tedy symbol života a plodnosti. Dotekem vrbového proutku měla na ženu přejít mystická plodivá síla, aby byla muži schopná porodit dítě, až dojde ke skutečnému sexu.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.