Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Lada (29): S milencem chci žít | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Lada (29): S milencem chci žít

Lada se proti své vůli zamilovala.
Lada se proti své vůli zamilovala. (Aha! – Karel Kopáč)

Paní Lada podváděla svého muže Martina s jeho kamarádem Vojtou. Tvrdila, že nedokáže odolat skvělému sexu, ale manžela stále miluje a nikdy ho neopustí. Teď už vše vidí jinak.

..

„Myslím, že už v době, kdy jsem se rozhodla deníku Aha! svěřit, jsem věděla, že Martina opustím. Namlouvala jsem si, že s Vojtou jde jen o sex. Ve skutečnosti jsem se do něj zamilovala,“ říká Lada otevřeně. Nejprve s milencem trávila čas jen v posteli. Pak však začali vyrážet i na výlety. „Dopadlo to tak, že jsem už s Martinem vůbec nechtěla být. Každou volnou chvilku jsem myslela na Vojtu,“ popisuje Lada svou situaci. S pravdou se svému manželovi zatím nesvěřila. Ani jejímu milenci se nechce kousnout do kyselého jablka. „Vojta nechce Martinovi ublížit. Jenže už o nás vědí i další naši kamarádi a brzo to praskne. Možná si to Martin přečte a dojde mu, co se děje,“ doufá Lada.

27.3.2010 12:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.