Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Emma (28): Obtěžují mě cizí chlapi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Osudy nevěrných manželek! Jak dopadly po přiznání? Emma (28): Obtěžují mě cizí chlapi!

Nevěra už Emmu neláká.
Nevěra už Emmu neláká.  (Aha! – Karel Kopáč)

Paní Emma se v našem seriálu svěřila se svým vášnivým zážitkem. Manžela podvedla s pokrývačem Romanem. Šlo o jednorázovou záležitost. Teď se jí však ozývají různí řemeslníci, kteří by také chtěli sex. Emma už ale nemá zájem.

E-mailovou schránku má mladá žena plnou vzkazů, občas jí nějaký roztoužený Casanova rovnou napíše zprávu na mobil. „Posílají mi i fotky svých pohlavních orgánů. Nevím, jestli to způsobil přímo ten článek v novinách. Spíš si myslím, že se Roman pochlubil,“ povzdechne si Emma. Zvěst o pohledné a vášnivé paničce se mezi řemeslníky rozkřikla a teď by si s ní každý instalatér a zámečník chtěl užít. „Jeden malíř pokojů mi dokonce nabízel, že mi vymaluje ložnici rudou barvou. Už je mi to trapné. Nevím, jak jim mám vysvětlit, že už o náhodný sex nemám zájem. Navíc je těžké utajit ty jejich nájezdy před manželem,“ zoufá si Emma. A všem sexuchtivým mužům vzkazuje: „Už nejsem k mání, jsem zase věrná svému muži!“

Můj sex s milencem! Emma (28): Potřebovala jsem chlapa!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.