Nejlepší výmluvy pro případ nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejlepší výmluvy pro případ nevěry!

„Koukej vyklopit, kde jsi v noci byl!“
„Koukej vyklopit, kde jsi v noci byl!“ (Profimedia.cz)

Někdo je celý život věrný jednomu partnerovi, jiný prostě být věrný nedokáže, i kdyby se snažil sebevíc. Podle některých lékařů je to dokonce normální. Lidé prý ve své podstatě nejsou monogamní. Jak ale takovou »bokovku« před partnerem ututlat? Třeba pomocí nejlepších lží, které vám nyní přinášíme. A také nezapomeňte, co vždycky říká sexuolog Radim Uzel: Zatloukat, zatloukat, zatloukat!

Pro muže:

1) Jsme jenom kamarádi.

Ideální pro případ, kdy se manželka o vaší bokovce dozvěděla. Můžete přeci kamarádit s kým chcete!

2) Měl jsem vybitý telefon.

Když si užíváte s milenkou, je dobré vypnout telefon a tvrdit, že byl vybitý. Jak jinak byste vysvětlovali, že jste jí to nemohli zvednout, protože jste zrovna měli plné ruce (a ústa) práce?

3) Ty škrábance mám od tebe, dračice!

Milenka je pěkná dračice a záda máte samý škrábanec? Sveďte to na manželku a ještě jí pochlebujte, jak skvělá je v posteli.

4) Vzrušuješ mě jenom ty.

Je jedno, že se vám líbí každá pěkná žena v okolí. Vzrušuje vás jen a pouze manželka.

5) Opil jsem se s kamarádem.

Zdrželi jste se na rande s »bokovkou« a nevíte, jak se vymluvit? Použijte osvědčenou lež. Ale pozor na to, aby o vaší pijatyce věděl i váš kamarád.

Pro ženy:

1) Jsme jenom kamarádi.

K tomu není co dodat, tahle lež je pro obě pohlaví. Ale pozor, na žárlivce moc nefunguje.

2) Byla jsem u kadeřnice.

Když se někde zdržíte s milencem, musíte se přeci nějak vymluvit. Hloupé je, že tuhle lež je také třeba něčím podepřít, aby byla důvěryhodná. Čím? No třeba novým účesem.

3) To volala maminka.

Milenec vám volá v absolutně nevhodnou chvíli, když je manžel nablízku? Hoďte to na maminku, u tchyně si to manžel nejspíš ověřovat nebude.

4) To je reklamní vzorek.

Milenec vás obdaroval šperkem, nebo něčím podobným a manžel dárek našel? Zkuste tuhle výmluvu, ale počítejte s tím, že je to jenom z nouze ctnost. Taková pomoc tonoucímu.

5) To je kvůli tobě, miláčku!

Možná jste kvůli milenci navštívila salon krásy. Doma samozřejmě musíte říct, že je vaše nová krása jen a pouze pro manžela.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.