Můj sex s milencem! Milada (49) - Nepatřím do starého železa, potřebuji sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Můj sex s milencem! Milada (49) - Nepatřím do starého železa, potřebuji sex!

Milada si užívá s mladíčky.
Milada si užívá s mladíčky. (Aha! – Karel Kopáč)

Paní Milada (49) je už téměř třicet let vdaná. Její muž je o dvanáct let starší než ona. V posledních několika letech ho Milada pravidelně podvádí. A její manžel o tom ví!

„Můj muž už je starší pán a chce mít svůj klid. Dříve byl hodně náruživý, ale o sex přestal mít zájem už zhruba v padesáti letech. Já jsem naopak začala být při chuti až tak okolo čtyřiceti let. Předtím jsem toužila spíš po něze a mazlení,“ říká Milada. Když se konečně naučila užívat si sexu, její muž už měl své tělesné touhy vlastně za sebou.

„Dlouze jsme to řešili. Nechtěla jsem se s mužem rozejít, ale zároveň jsem neměla v úmyslu rezignovat na milostný život. Nakonec jsme se dohodli, že spolu budeme dál žít jako manželé, ale já si budu užívat bokem.“

Svému muži musela Milada slíbit, že si bude své »hřebečky« hledat jen mezi výrazně mladšími muži. U zajíčků totiž nehrozí, že by spolu mohl začít milenecký pár chodit. A Miladě takové omezení perfektně vyhovuje. „Starší muži mi v posteli moc neříkají. S mladšími si bez závazků užiju a nemusím poslouchat řeči o nemocech a nechápajících manželkách,“ vysvětluje Milada. O milence nouzi nemá. Loví je většinou na internetu. „Chlapi sice říkají, že nestárnou, ale když chtějí v padesáti sbalit dvacítku, musejí jí zaplatit. Padesátiletá ženská může mít na každém prstu deset mladíků a stačí jí jen, když se o sebe trochu stará,“ prohlašuje Milada.

Máte podobné prožitky? Ocitly jste se v pozici nevěrnice? Pošlete nám své zkušenosti. Pokud se necháte vyfotit, dáme vám 1000 Kč. Své příběhy posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 nebo na e-mail aha@ahaonline.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.