Sexuální trenérka Julia Poupětová: 11 cest k lepšímu milování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexuální trenérka Julia Poupětová: 11 cest k lepšímu milování!

Muži mohou své partnerky přivést k rozkoši doteky na mnoha zdánlivě neerotických místech jejich těla.
Muži mohou své partnerky přivést k rozkoši doteky na mnoha zdánlivě neerotických místech jejich těla. (Aha! – Dan Černovský, Profimedia.cz )

Sex už dávno není tabu, přesto o něm podle odborníků víme žalostně málo. Ti, kteří se nechtějí přiučit, přicházejí o nové zážitky a dosud nepoznanou rozkoš. Deník Aha! pro vás proto ve spolupráci s jedinou sexuální trenérkou u nás připravil několik tipů a rad, které vám pomohou poznat nové vzrušení a přivodí vám takové sexuální prožitky, o kterých se vám ani nesnilo. Možná se budete divit, jak moc je to jednoduché.

1. Opravdové milování by mělo trvat alespoň 45 minut!

Zdravý sexuální vztah znamená souložit alespoň jednou týdně tři čtvrtě hodiny. »Rychlovky« samozřejmě neuškodí a přinášejí také vzrušení, ale abyste si vůbec uvědomili, že se už milujete se svým partnerem tělem, myslí i srdcem, potřebujete delší čas na vzájemné naladění.

2. Klitoris je tím nejcitlivějším místem v lidské říši!

Klitoris měří na délku 9 až 13 milimetrů. Jeho žalud obsahuje 6 až 8 tisíc nervových zakončení, což znamená, že je zřejmě tou nejsenzitivnější oblastí v lidském těle.

3. Penis ukrytý uvnitř těla!

Žalud penisu má oproti klitorisu zhruba 4 až maximálně 6 tisíc nervových zakončení. Neznámým faktem ale zůstává, že skoro až třetina délky penisu je ukryta uvnitř těla a může být jemně stimulována obdobným způsobem jako prostata přes konečník.

4. G bod se musí dráždit 30 minut!

Oblast G bodu je citlivá tkáň doslova namotaná na močové trubici a je to zároveň ženská obdoba prostaty. Najdete ho pod vrchní poševní stěnou hned za vstupem do vagíny, ležíli žena na zádech. Aby se G bod probudil, je třeba mu také dát čas, nezřídka 30 až 40 minut.

5. Nemá smysl počítat četnost sexu!

Výkonnostní hodnocení sexu je nesmyslné pro obě pohlaví, ale díky obtížím s dosahováním orgasmu při souloži je tento přístup nevhodný hlavně pro ženy. Kvalita milování nezáleží ani na četnosti styku, ani na počtu orgasmů. A už vůbec ne při souloži.

6. Omezujeme sexualitu na genitálie, ale na lidském těle je spousta jiných míst, která mohou vyvolat orgasmus!

Spoustu těchto míst najdete na zádech podél páteře, ale i pod kostrčí či na hrázi. Odborně se jim říká čakry. Zkuste oblast vzadu pod krkem dráždit třeba peříčkem. Zkuste také vnitřek předloktí, kolena a podkolenní jamky, dlaně i chodidla. Na přední straně můžete zkusit také jemně bříškem palce stlačit střed hrudní kosti mezi bradavkami a vydržet tak dlouho, dokud váš partner nezačne trochu hlouběji dýchat. Když budete mít tato místa dostatečně uvolněná, mohou být zdroji dalších druhů orgasmů.

7. Existují tři základní druhy ženského orgasmu!

● 1) Klitoridální – je možné jej dosáhnout už po 10 – 15 minutách stimulace klitorisu a je pro ženy nejsnadnější cestou k uvolnění sexuální energie. Tento orgasmus bývá hodně podobný mužskému druhu orgasmu a pomáhá ženám spíše uvolnit přebytečnou sexuální energii ven.

● 2) Vaginální – zde se jedná o orgasmy vyvolané prostřednictvím dráždění G bodu po dobu minimálně 30 – 45 minut. G bod v sobě ale může ukrývat veliké množství emocí a může trvat týdny i měsíce jemných laskavých masáží, než se G bod uvolní.

● 3) Cervikální – cervix je děložní čípek. Zde platí obdobná pravidla, jako pro orgasmus prostřednictvím G bodu, ale pro dosažení těchto orgasmů žena potřebuje ještě mnohem hlubší důvěru k muži a také potřebuje nejprve oblast děložního čípku jemnými masážemi očistit od emočních nánosů. Poslední dva orgasmy ženám umožňují mnohem hlubší naplnění erotickou energií a dávají jim mnohem delší pocit uspokojení.

8. Muž vydrží, když více používá ruce a jazyk!

Muž může milování prodloužit tím, že místo penisu jednouše bude používat třeba ruce nebo jazyk či další části svého těla. Jednáli se o prodloužení aktu samotného, je třeba, aby se muž i žena mnohem více soustředili na pocity ve svém těle.

9. Při klasické souloži dosáhne vrcholu jen 30 % žen!

Statisticky zhruba pouze 30 procent žen dosahuje při vaginální souloži orgasmu. A to ještě pouze ve specifických polohách. Jde o to, že klitoris ani G bod není při klasické vaginální souloži většinou stimulován, a tak tento druh kontaktu stimuluje především vzrušivé části mužského pohlaví. Snažíli se žena dosáhnout orgasmu při souloži, je to asi jako by se snažil muž dosáhnout orgasmu při dráždění šourku.

10. Co po milování? Znovu!

Mnoho párů často řeší, co je nejlepší dělat po milování, aby v nich zážitek zůstal co nejdéle. Není to ovšem ani ticho, ani povídání, ani spaní. Nejlépe je být tak vzájemně nabiti energií, že se můžete klidně milovat znovu.

11. Nejlepší film o sexu? Doteky!

Film, kde je milování hercům skutečně uvěřitelné a velmi inspirativní, je podle sexkouče snímek Doteky. Je to o tantrickém učiteli a dráždění G bodu. V tomto filmu pár prochází krizí, ale přesto společně pracují na svém sexuálním vztahu.

Otevřeně mluvte o tom, co se líbí v posteli vám a co partnerovi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.