Můj sex s milencem! Katka (24): Nevěrou jsem se manželovi pomstila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Můj sex s milencem! Katka (24): Nevěrou jsem se manželovi pomstila!

 (Aha! – Václav Nekvapil)

Paní Katka by se prý nevěry nikdy sama od sebe nedopustila. Jenže pak zjistila, že ji už po roce manželství její muž podvádí a zatoužila po pomstě.

„Ne že by se mi jiní chlapi nelíbili, ale věrnost mi prostě přišla normální a slušná,“ říká Katka rezolutně. Pochopitelně si myslela, že to platí i pro jejího manžela. Když však jednou použila jeho počítač, nestačila se divit. „Tehdy se mi rozbil počítač a nutně jsem potřebovala něco poslat do práce. Půjčila jsem si manželův. Mezi často používanými adresami bylo nějaké erotické fórum. Ze zvědavosti jsem se na něj podívala a zjistila jsem, že jde o diskusi mezi muži, kteří pravidelně chodí za prostitutkami,“ vypráví Katka. Její manžel byl automaticky přihlášený pod svou přezdívkou a mladá žena si prohlédla všechny jeho příspěvky. „Sexu s prostitutkami tam chlapi říkají »noření«. Manžel podrobně popisoval, kde s kterou a jak »nořil«. Byla jsem znechucená. Nejen z něj, ale i z těch ostatních. Chápu, že když už je chlap starý, plešatý a tlustý, těžko nějakou sežene. Ale na to fórum přispívají i mladší a hlavně zadaní,“ vrtí Katka hlavou.

Nejvíc ji šokovalo, jak cynicky se muži bavili o tom, jak svoje zálety nejlépe utajit před partnerkami. „Druhý mobil a bankovní účet je standard. Pak galerie výmluv, když domů přinesou nějakou nemoc. Myslím, že hodně manželek, které tomu svému slepě věří, by zažilo při pohledu do jeho počítače pořádný šok.“ Katka se rozhodla, že manželovi oplatí stejnou mincí. „Na rozdíl od něj nemám zapotřebí za sex platit. Prostě jsem řekla ano kamarádovi, který mě dlouho balil a já ho jako vdaná holka odmítala,“ usmívá se Katka. Snad i vědomí, že dělá něco zakázaného, jí přivodilo neobyčejný zážitek. „Kamarád je prostě úžasný v orálním sexu. Poprvé jsem s ním zažila mnohonásobný orgasmus. Nejspíš si to zopakuji,“ popisuje Katka. A její manžel? „Myslím, že mě na té fotce pozná. Možná mě poznají i jeho kamarádi, a to bude ta pravá pomsta,“ plánuje si Katka, která už se smiřuje s tím, že její manželství skončilo...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.