Na vibrátor nedám dopustit. Konečně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Na vibrátor nedám dopustit. Konečně!

Jaké erotické pomůcky používáte vy?
Jaké erotické pomůcky používáte vy?

Svůj první vibrátor jsem dostala v 17 letech jako dáreček od kamarádů. Je pravda, že jsem ho párkrát použila, ale jeho tvrdá a smrdící guma a jeho dost nepraktické používání včetně šíleného hluku způsobily, že zůstal zahrabaný hluboko ve skříni.

Svůj první vibrátor jsem dostala v 17 letech jako dáreček od kamarádů. Je pravda, že jsem ho párkrát použila, ale jeho tvrdá a smrdící guma a jeho dost nepraktické používání včetně šíleného hluku způsobily, že zůstal zahrabaný hluboko ve skříni, odkud jsem ho i s vyteklýma baterkama po pár letech vyhodila. Od té doby jsem z erotických pomůcek vyzkoušela snad jen lubrikant.

Popravdě jsem ani neměla nějakou touhu nic speciálního zkoušet... To až nyní... přece jen už jsme s manželem nějakou dobu spolu. No zkrátka jsem už delší dobu přemýšlela, že bychom mohli vyzkoušet něco, co by nějak oživilo naše milování. Když se zde objevila možnost vyhrát vibrátor, zkusila sem to a světe div se, po pár dnech přišel mail, že jsem šťastná výherkyně.

Když jsem to řekla manželovi, nejdřív byl dost zaskočený, i když jsem mu vysvětlila, že to je jen na obohacení, byl trochu na rozpacích, a když vibrátor dorazil, označil ho za konkurenta. Dodatečně jsem zjistila, že si o vibrátoru načetl snad více informací než já.

Musím se přiznat, že jsem neodolala, a hned jak balíček dorazil, musela jsem vibrátor vyzkoušet. Nejsem zvyklá dělat si to sama, a možná i proto přišlo zklamání. Nevím, co jsem čekala, ale rozhodně to bylo víc, než jsem dostala. Vše jsem zase zabalila a dělala jako nic.

Když manžel přijel z práce, musel ho taky hned vyzkoušet. Teda jinak než já... zkoumal ho, zkoušel funkce a pak jen prohlásil: „Mno, tak teda jo.“ Od té chvíle ležel vibrátor v šuplíku a čekal na svoji šanci, která nějak ne a ne přijít.

Nejdřív sem onemocněla, pak jsem dostala menzes a mezitím jsme se stihli pohádat. No znáte to.

Nicméně, došlo na něj a řeknu vám, stálo to za to. Popravdě řečeno jsem byla naprosto v šoku, jak bravurně s ním manžel nakládal, a evidentně i jeho samotného to dost vzrušovalo.

Byl to jeden z nejhezčích sexíků za poslední roky, a to nejen kvůli té hračičce a jeho vibracím, ale i kvůli té hře, která kolem toho vznikla. Vibrátor je opravdu velmi příjemný na dotek, měkoučký, přizpůsobivý a vrnění je příjemné a plynulé.

Ovládání je naprosto intuitivní, není třeba nad ničím přemýšlet. Vlastně ani přemýšlet nejde, protože budete v sedmém nebi.

Tuhle hračku prostě doporučuji a už teď vím, že už se nebudu bát koupit žádnou další hračičku. Manželovi to vrnění taky dělalo dobře a při milování nechával vibrátor mezi námi. Nikdy bych nevěřila, že se s vibrátorem tak snadno skamarádí. Jeho závěr byl: „Označuji konkurenta za kolegu,“ a můj závěr je: „Jestli o nějakém tom zpestření přemýšlíte, tohle je fakt dobrá volba.“

Petra

Jaké erotické pomůcky používáte vy? Máte zkušenost také s vibrátorem?


(miš), zdroj: Žena-in.cz
Foto ara

20.1.2010, 08:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.