Tohle jsou ňadra roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle jsou ňadra roku!

Keeley Hazell
Keeley Hazell (ČTK/AP, Profimedia.cz, ara)

Čtenáři britského deníku Sun vybírali ženu s nejkrásnějším poprsím. Vítězkou se stala sošná modelka Keeley Hazell (23) s nádhernými trojkami. Hlas jí dal každý pátý účastník ankety.

Keeley Hazell (23), modelka - Vnadná kráska zdobí už šest let stránky britských časopisů a katalogů. Když v roce 2007 nafotila kalendář, prodalo se ho hned první den třicet tisíc kusů. Její tvář reprezentuje nejednu videohru. Chtěla by prorazit u filmu.

Kliknutím zvětšete

Cheryl Cole (26), zpěvačka - Zpěvačka kapely Girls Aloud píše i písničky, navrhuje šaty a zkouší štěstí i jako spisovatelka. Její krásně tvarované dvojky sice pánům učarovaly, ale Cheryl si vydělala už 700 milionů korun, aniž by je ukazovala na každém rohu.

Kliknutím zvětšete

Katy Perry (25), zpěvačka - Americká zpěvačka se prosadila teprve před třemi lety a zjevně zaujala nejen zpěvem. Popová hvězdička ozdobí vět-šinu svých vystoupení rafino-vaným a bohatě naplněným dekoltem. Funguje to jako spojené nádoby, její tělo i hudba se prodávají víc než dobře.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.