SOS! Vy polykáte? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SOS! Vy polykáte?

Orální sex. Jak na to?
Orální sex. Jak na to?

Žiji s přítelem šest měsíců a náš vztah je ideální. Bohužel, je v něm jedna „drobnost“, která mi nedá spát. Můj přítel miluje orální sex... Nevadí mi dělat to pusou, ale nejsem schopna vydržet „až do konce“.

Žiji s přítelem šest měsíců a náš vztah je naprosto ideální. Až na malé výjimky se nehádáme, ve všem si rozumíme, zkrátka nám to klape.

Bohužel, je v našem vztahu jedna „drobnost“, která mi nedá spát. Můj přítel miluje orální sex... Nevadí mi dělat to pusou, ale nejsem schopna vydržet „až do konce“.

Párkrát jsem to vyzkoušela a je mi z toho zle! Zvedá se mi žaludek, nejsem schopna „to“ spolknout. Přítel mě však neustále prosí, abych neucukávala, že ho tím připravuji o ten nejkrásnější zážitek.

Jsem z toho moc smutná. Přítele miluji a chci mu vyhovět, proto vás moc prosím: neexistuje na „to“ nějaký fígl? Něco, jak předejít tomu, aby mi bylo zle, nebo aby měl pocit, že „to“ polykám?

Předem děkuji za vaše rady a nápady, které můžete psát do diskuse.

Petra

(red), zdroj: Žena-in
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.