9 tipů, jak si zpestřit svátky milováním | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

9 tipů, jak si zpestřit svátky milováním

Krásná žena pod stromečkem je nejlepší vánoční dáreček.
Krásná žena pod stromečkem je nejlepší vánoční dáreček. (Profimedia.cz)

Vánoce. Bohužel to už dávno nejsou svátky klidu a míru, v poslední době jsou stále častěji o spěchu, stresu a honu za dárky. A přitom to jde tak snadno změnit! Partnerku či partnera možná daleko víc než žehlička, ponožky či nová bunda potěší dárek v podobě něžností a vášnivého sexu. Pro ty z vás, kteří chtějí svého miláčka opravdu potěšit a zároveň si Vánoce doslova a do písmene užít, tu máme pár sexy nápadů, jak si osladit svátky sexem. Tenhle dárek vás bude stát jen trochu sil a fantazie. Uvidíte, že s ním zabodujete.

..

Rozbalte si dáreček

Mezi partnery není o Vánocích nic jednoduššího, než si užít skvělého sexu pod stromečkem při rozbalování dárečků. Takovým dárečkem obvázaným mašlí přece můžete být i vy! Není to sice moc originální, ale zkuste to. Prostě se zabalte a uložte se pod stromeček. Bohužel, pokud máte děti, nebo slavíte s celou rodinou, bude muset sexy rozbalování dárečků počkat, až se všichni uloží ke spánku.

Místo půstu sex

Už vás přestaly bavit povídačky o zlatém prasátku, které uvidíte, když se celý den postíte? Žádné prase nepřijde! Postit se ale během Štědrého dne klidně můžete, prospěje to vašemu zdraví. A co si při tom půstu trochu zacvičit? Dát si občas sex místo jídla není nic nezdravého! To nakonec platí po celý rok.

Hrátky s dárečky

Pod stromečkem se mohou skrývat i speciální hračky pro dospělé. Všelijaké erotické pomůcky, masážní olejíčky, časopisy a filmy osvěží váš sexuální život. Takže rozbalit, vložit baterky a... Samozřejmě platí, že tyto balíčky se pod stromeček dávají ve chvíli, kdy tchyně odešla domů a děti sladce spí.

Ku lásce zval zvonečku hlas

Připravte partnerce/partnerovi překvapení. Oblečte se do něčeho titěrného a sexy, co má váš protějšek rád a vzrušuje ho to, zaujměte strategickou polohu na posteli nebo na gauči a zazvoňte na zvoneček, kterým se dětem ohlašuje příchod Ježíška. Partnera tento zvuk jistě spolehlivě přiláká a zbytek už je jen na vás...

Hrátky ve sněhu

Tohle je návod pro otužilé. Vyběhněte ven a užívejte si ve sněhu. Třeba se vám při tom podaří v závěji vytvarovat pěkného andělíčka, jako to dělají rozdováděné děti. Pro ně ale tahle hra rozhodně není vhodná.

Koledujte si o sex

Převlečte se za koledníky a překvapte svou partnerku/partnera. Místo klasické koledy jednoznačně požadujte sex. To nelze odmítnout. Koledníky totiž od svého prahu vyhánějí jenom lumpové!

Štědrovečerní hostina

Vánoce jsou svátky hojnosti, a tak je doma spousta vynikajících dobrot. Využijte plnou ledničku k báječnému sexu! Taková hostina na těle partnera je super předehra – použít můžete ovoce, cukroví, čokoládu či třeba nějaký alkohol. Chce si to ale nechat trochu místa v žaludku po klasické štědrovečerní večeři. Když se nacpete smaženým kaprem a salátem, myšlenky na erotiku vás asi přejdou. Večerní střídmost vám promění Štědrý večer v opravdu kouzelnou noc...

Santa má rád sex

I když vám nosí dárečky Ježíšek a Santa Claus vám zrovna nepřirostl k srdci, věřte, že Santův obleček je skvělou součástí sexuálních hrátek, umíte-li ho využít. Santova čepice, umělé vousy, hluboké »hohoho«, to všechno dokáže partnerku jistě dobře rozpálit. A co teprve, když ji navlečete postroje Santových sobů! Hlavní je přece nadsázka a humor.

Tichá noc

Ne, zdaleka nejde o zpěv slavné vánoční písně, spíše o sexy hru. Nenápadně se s partnerkou/partnerem vytraťte od štědrovečerního stolu a ve vedlejší místnosti si dejte jednu parádní rychlovku. K tomu účelu je dobrá kuchyň. Nikdo nic nemusí vědět, pokud ovšem zachováte onu »tichou noc« a hrátky nebudou moc hlasité. A pokud se vytratíte se slovy »skočím ještě pro nějaký salát«, nezapomeňte se s ním skutečně vrátit. Jinak se na vás rodina u stolu bude dívat hodně podezřívavě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.