Nové prsní implantáty: Jsou jako pravé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nové prsní implantáty: Jsou jako pravé!

Dara Rolins je jednou z pěti pacientek, které mají nový typ implantátu voperovaný a nemůže si ho vynachválit.
Dara Rolins je jednou z pěti pacientek, které mají nový typ implantátu voperovaný a nemůže si ho vynachválit. (Aha! – Marek Pátek, internet)

Ženy stále víc touží po tom, aby jejich umělá prsa vypadala k nerozeznání od těch pravých. Do Česka se dostaly úplně nové implantáty, ze kterých jsou nadšeni jak lékaři, tak pacientky. Se zatvrdlými a nepohyblivými boulemi je konec!

Už je má prvních pět Češek. Mezi nimi i porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (35).

Největší pozornost v estetické plastické chirurgii se věnuje ženským ňadrům a vývoji stále lepších implantátů. Nyní se k nám dostaly revoluční implantáty, kterým se přezdívá bláto. Jsou stejně jako jejich předchůdci plněny silikonovým gelem, ale jeho konzistence je na rozdíl od současného hrubého silikonu upravena. Jsou tak mnohem pružnější, elastičtější a jak na pohled, tak na ohmat jsou téměř k nerozeznání od opravdové lidské tkáně.

„Vyzkoušel jsem to už na pěti pacientkách. Výsledky mě překvapily, prsa vypadají opravdu fantasticky. Měnil jsem je už dokonce i jedné zákaznici za staré implantáty a rozdíl byl vidět už na operačním sále. I klientka okamžitě poznala rozdíl,“ řekl Aha! MUDr. Pavel Holuša, zatím jediný plastický chirurg, který s implantáty v Česku pracoval. Pokud jde o cenu, budou o »chlup« dražší než stávající hrubý silikon. „My je kupujeme řádově o tři tisíce dráž než ten dosavadní implantát,“ dodává Holuša. Běžně se plastika prsou pohybuje kolem 60 tisíc korun včetně implantátů.

Horká novinka se v lékařských kruzích šíří rychlostí blesku. „Přímo s nimi nemám zkušenost, ale myslím si, že výrazný efekt to bude mít hlavně u štíhlých dívek, které nemají dostatek vlastní tkáně a ty stávající implantáty na nich byly vždy vidět,“ řekl Aha! plastický chirurg Libor Kment z kliniky Esthé.

Jednou z pěti operovaných je prý i porotkyně Česko Slovenské SuperStar Dara Rolins (35). Když si její silikony vynutily po deseti letech výměnu, navrhl jí operatér právě tuto novinku.

Na levém prsu je starý implantát a na pravém už je voperovaný nový. Vytváří mnohem přirozenější dojem.

Implantát

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.