Katie Price, Pamela Anderson, Angelina Jolie a spol.: Naše největší sexuální tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Katie Price, Pamela Anderson, Angelina Jolie a spol.: Naše největší sexuální tajemství!

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson  (Profimedia.cz)

Podle posledního výzkumu si každý 10. muž při sexu s partnerkou představuje známou celebritu. Ale co si samy celebrity představují při sexu s partnerem? Jaké jsou jejich touhy? A největší sexuální tajemství? Možná se budete divit, ale největší sexuální bohyně světa či jejich přátelé to sami prozradili v rozhovorech s médii!

Katie Price (31), britská modelka - Divoký sex na kapotě auta!

Plastikami vylepšená požitkářka je chodící reklamou na divoký sex. Nestačil jí ani exmanžel Peter Andre (36), kterého nedávno nahradila zástupy výkonnějších milenců. Přednost dává veřejným místům. Podle bývalého milence Garyho Bolingbrokea jsou její skříně napěchovány vibrátory a jinými erotickými pomůckami. „Několikrát po mně chtěla divoký sex na kapotě auta v odstavném pruhu dálnice,“ vzpomínal. Něco na tom asi bude. Vždyť samotná Katie se nechala slyšet, že: „Smyslem života je překonat čas mezi dvěma orgasmy.“

Megan Fox (21), americká herečka - Toužím po sexu s Angelinou Jolie!

Kdo chce zažít rodeo, měl by se svěřit do rukou hvězdy filmu Transformers. Chuť k sexu má kdykoliv. „Jsem plná hormonů,“ říká. V hlavě toho ale kromě sexu příliš nemá. „Nikdy bych nechtěla mít sex s bisexuálkou, protože spí s muži, což je nechutné.“ V jejích sexuálních fantaziích ale prý figuruje herečka Angelina Jolie.

Scarlett Johansson (24), americká herečka - Meditací k dlouhému sexu!

Vsadila na kouzlo a sílu tantrického sexu. Meditací se propracovala k dlouhému a současně vynikajícímu sexu, který překonal vše, co do té doby poznala. „Všechno je úplně jiné, výsledek opravdu stojí za to,“ říká Scarlett. Současně si pořídila nejrůznější masážní olejíčky na zvýšení sexuálního prožitku.

Angelina Jolie (34), hollywoodská hvězda - Rána v břiše po sexu s nožem!

Otevřeně přiznává, že byla v minulosti bisexuální a měla ráda netradiční sexuální praktiky. Už ve 14 letech si to s prvním přítelem »rozdávala« nejen v posteli, ale i na nože. Opravdu spolu totiž bojovali s nožem v ruce. Angelinu vzrušovala krev a krvavé upíří příběhy. Nakonec skončila se zraněním břicha a od té doby si už s noži nehraje.

Eva Longoria (34), americká herečka - Můj nej vibrátor? Model Králíček

„Bez vibrátoru se neobejdu,“ svěřila se Eva Longoria v rozhovoru na tělo pro časopis Rolling Stone. Prý dává přednost modelu Rabbit (Králíček) či Pocket Rabbit (Králíček do kapsy). Vibrátory nejsou jedinou pomůckou, která ji zaujala. K posteli se nechává připoutat hedvábnými šátky. A sexuální život si chce zpestřit i orgastickou jógou.

Pamela Anderson (42), americká herečka - Chci to i pětkrát denně!

Svého přítele, elektrikáře Jamieho, uvádí do extáze originální milostnou předehrou. Jednou za čas opráší legendární červené plavky, díky nimž se muži ze seriálu Pobřežní hlídka dobrovolně topili. „Mám je v sejfu. Občas je obléknu, skočím do sprchy a jdu zachraňovat přítele,“ potvrdila sexbomba, která se netají závislostí na sexu. „Můžu to dělat pětkrát denně.“ A jak zní její životní krédo? „S muži je to těžké. Ale bez nich prostě spousta poloh nefunguje.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.