Veronika Žilková: Ukázala úplně všechno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková: Ukázala úplně všechno

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – V československém filmovém průmyslu se schyluje ke skandálu! Může za něj nahota herečky Veroniky Žilkové (47), která se má objevit v chystané slovenské komedii »Mrtvola musí zomrieť tak«, jak ji pánbůh stvořil! A pěkně čelem k divákovi! Jenže věc má háček. Veronika až do schvalovací projekce netušila, že kameraman zachytil »úplně vše«, a ráda by záběr z filmu odstranila. Producenti však mají herečkou podepsaný dodatek smlouvy, v němž se Žilková za 15 tisíc slovenských korun k nahotě propůjčila.

..

Jak vše vzniklo? „Je tam scéna, v níž se sprchuji venku na zahradě, za takovým igelitem. Měl být neprůhledný, navíc jsem si vymohla teplou vodu, která ho měla ještě trochu zapařit, aby byla opravdu vidět jen silueta a nohy. Přeci jen, nemám věk na to, ukazovat se nahá,“ říká Žilková. Tvůrci ji však přesvědčili k podpisu dodatku smlouvy, v němž Veronika za patnáct tisíc slovenských korun k nahé scéně svolila.

Že však bude natvrdo »in natura«, herečka zjistila až při schvalovací projekci před pár dny. „Během natáčení vítr igelit nadzdvihl, čehož jsem si na místě nevšimla, a odhalil mě. Úplně celou,“ zoufá si herečka. „Co všechno jsem na kameru ukázala jsem zjistila až při schvalovačce. Ráda bych ten záběr z filmu odstranila, ale protože jsem podepsala ten dodatek, tam nemám jak. Nemám na ně páku. A to jsem penězi za ten dodatek zaplatila na konci natáčení večírek pro štáb,“ dodává Žilková, a děsí se, co tomu řekne její manžel Martin Stropnický, až film uvidí. Své stanovisko k záběru zaujal i sedmdesátiletý režisér komedie Jozef Paštéka. „To udělal Bůh,“ usmívá se, a jistě může být rád, jaké propagace se mu kvůli nahé Žilkové dostane.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.