Tenistka Serena Williamsová: Je úplně nahá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tenistka Serena Williamsová: Je úplně nahá!

Serena WILLIAMSOVÁ (28, tenis)
Serena WILLIAMSOVÁ (28, tenis) (ESPN Body Issue, jane)

05:00 – To si klidně vsaďte, že si v příštích dnech bude celý sportovní svět povídat o Sereně Williamsové. A vůbec ne proto, že se po půl roce vrátila do čela světového žebříčku. Už zítra totiž pulty v USA zaplaví premiérové vydání magazínu ESPN, na jehož titulní straně pózuje americká tenistka úplně nahá!

To si klidně vsaďte, že si v příštích dnech bude celý sportovní svět povídat o Sereně Williamsové. A vůbec ne proto, že se po půl roce vrátila do čela světového žebříčku. Už zítra totiž pulty v USA zaplaví premiérové vydání magazínu ESPN, na jehož titulní straně pózuje americká tenistka úplně nahá!

Ovšem pozor, Serena není sama! „Titulních stran máme celkem šest, všechny různé, tři s ženskými akty, tři s mužskými,“ vysvětluje Gary Belsky, šéfredaktor sportovního magazínu ESPN, jenž přichází se žhavou novinkou: ESPN Body Issue. Už název napovídá, že bude oslavovat krásu lidského těla, zoceleného vrcholovým sportem.

K focení více či méně odvážných aktů »zlomila« produkce amerického magazínu téměř 80 (slovy: osmdesát!) hvězd sportovního nebe, vesměs prominentů jejich oborů! „Většina z nich souhlasila ihned a nadšeně. Někteří nás dokonce kontaktovali sami o sobě,“ říká Belsky. Jen na pár místech narazili. Třeba u Tigera Woodse, nejbohatšího sportovce planety. „Jistě, i s ním jsme jednali. Nechtěl. Tak třeba napřesrok...“ Chybí i sexbomba z americké IndyCar Danica Patrick. „Tu jsme neoslovovali. Ale bez obav, ona bude ještě pár let jezdit a jistě na ni také dojde...“

Přijměte tedy naše pozvání k malé ochutnávce fotek, které si zatím našly cestu na veřejnost...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Serena Williamsová: Akty? Nemám s nimi problém...

Kliknutím zvětšeteS nahotou nemá sebemenší problém. Ne že by se nejlepší tenistka světa Serena Williamsová (28) producírovala po kurtu jak ji Bůh stvořil, ale odvážné výstřihy, průsvitné šaty – to je její! Dvakrát se blýskla v plavkovém speciálu časopisu Sports Illustrated, zcela nahá se pak nechala předloni vyfotit pro časopis Jane. Stříbrné střevíce Moschino, sněhobílé pivoňky decentně přes své mohutné pozadí, jinak vůbec nic! „Ty snímky byly vkusné, navíc nahota mi vážně nevadí. Jsem zvyklá, my tenistky před sebou v šatně žádné stydlivky nejsme,“ usmála se Američanka, která letos dělala mimo jiné reklamu na dámské tampóny.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.