Hokejista Jaromír Jágr: Sex s Innou v divadle! a ani o tom neví... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hokejista Jaromír Jágr: Sex s Innou v divadle! a ani o tom neví...

V roli Jágra se představí David Matásek, Innu ztvární Dana Marková.
V roli Jágra se představí David Matásek, Innu ztvární Dana Marková. (ČTK – Michal Kamaryt)

05:00 – Postava hokejisty Jaromíra Jágra se stala předlohou pro divadelní představení, které tento týden poprvé uvede Středočeské divadlo Kladno.

Postava hokejisty Jaromíra Jágra se stala předlohou pro divadelní představení, které tento týden poprvé uvede Středočeské divadlo Kladno.

O inscenaci Kladeňák je v rodišti slavného hokejového útočníka velký zájem, premiéra 9. října a první dvě říjnové reprízy jsou již vyprodány. Mezi diváky prý budou i Jágrovi rodiče Anna a Jaromír starší. Hokejistu ale tvůrci nekontaktovali. „Vzhledem k tomu, jak jsme na tom fyzicky, se trochu obáváme jeho reakce,“ usmál se režisér Tomáš Svoboda.Inscenace, kterou autoři označují jako »hrdinský epos se zpěvy«, je fikcí, co by se stalo, kdyby se proslulému hokejistovi začal zjevovat další kladenský rodák, filozof Ludwig von Wittgenstein.“

A k vidění budou i choulostivé scény, například Jaromírův sex s Innou...

„V žádném případě jsme nechtěli, aby to vypadalo, že si z Jágra chceme dělat legraci. Pokud vyloudíme nějaký úsměv na tváři, tak to vyplyne z životních situací, které mohou potkat každého z nás,“ řekl David Matásek, který ztvární hlavního hrdinu.

Ve hře se objeví i postavy komentátora Roberta Záruby, bývalého Jágrova spoluhráče Maria Lemieuxe či hejtmana Středočeského kraje.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.