Stydíte se za svůj zahnutý penis? Zbytečně!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Stydíte se za svůj zahnutý penis? Zbytečně!!!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Partnerka dva roky s minulým partnerem nepoznala orgasmus, ale s mým zahnutým i několik po sobě. Takže žádej handicap to asi moc není a vůbec bych se toho nebál – vagina je pružná komůrka.

- Já ho mám při erekci taky zahnutýho – dolů asi 45 stupňů – když to dělám zezadu, je to jako by byl nahoru, stimuluje se G-bod, když teda na něj někdo věří...

- Sexuologové furt utěšujou chlapy s mikropenisama, že to nevadí, ale určitě to od nějaký velikosti musí vadit, protože nulovej penis je špatnej, ale na nás se zahnutejma penisama moc nemyslej. Viděl jsem jednoho americkýho pornoherce, kterej ho má zahnutýho jako fajfku doleva, víc než 45 stupňů, a... ženský řvou blahem!

- Taky vibrátory se dělají zahnutý.

- Já když se zeptal doktora, jestli to že je zahnutej doleva je od onanie, a jak to ovlivní sex, tak jsem ho docela pobavil. Člověk nemá v penisu chrupavku, ani mu neroste do nějaké formy, proto mu ne vždy topoří rovně. Prostě, závisí to na zásobení těles krví a jedna starna u některých lidí převládá.

- Tak abych řekla něco za sebe... já zase řeším opačný problém... jsem holka a potřebovala bych chlapa který ho má zahnutýho nejlépe dolů a ještě doprava... můj bod G je totiž na takovém místě, že normální rovný penis je pro mne k ničemu...

- Já ho mám doleva a pak doprava, takže do S.

- Měla jsem kamaráda, který měl dost zahnutý penis, když mne souložil ze zadu byla to nádhera orgasmus jak vyšitej.

- Můj přítel to má taky, a můžu říct že většina poloh je kvůli ohnutí ještě více intenzivní, neměnila bych, ale jestli ho máte doleva, řekla bych že by to chtělo změnit ruku při masturbaci :o)

- Zahnuté jsou moc hezké. Rovné jsou nuda. Žádné problémy to nepřináší, tedy pokud to není přímo ve tvaru U, to by už vadilo... :-)

- Já mám zahnutou ruku a někdy se mi různě ohýbaj i nohy:-)) Teda já jsem holka....

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.