Honza Musil psal milenci: Pojďme se znásilnit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Honza Musil psal milenci: Pojďme se znásilnit!

Fotografie
Fotografie (internal)

5:00 – Staronový televizní moderátor Honza Musil (42), který se včera představil v nové reality show Dům snů televize Nova, je sice už téměř dva roky registrovaný s přítelem Jakubem (24), přesto ale hledá milence!

Redakce získala materiály z nejznámější české gay seznamky, které dokazují, že sympaťákovi Musilovi zřejmě jeho mladičký přítel v posteli nestačí.

Komunikace s objektem jeho zájmu Martinem K. probíhala bez zábran. „Těším se na esemesku, těším se na večer, těším se na vínko – a vážně tě budu svádět, vadí to? Diskrétnost snad nemusím připomínat. Hele ale férově – co máš rád v sexíku?“ psal moderátor a hned se sám pochlubil svým zaměřením.

Honza Musil s partnerem Jakubem.

„Já jsem raději aktivní… rád píchánkuju a mám to rád víckrát za sebou – pokud nevadí. A mám rád, když protějšek hezky a jemně k...í. Myslím, že vínko, svíčky a muzika jsou fajn pro příjemné povídání a hezký večer. Ten sexík už je jen příjemným završením,“ pokračovala bývalá hvězda »primácké« Sauny a »nováckého« pořadu Áčko.

A než se jeho protějšek v diskusi vzpamatoval, dostal další sprchu. „Tak bych tě pozval na vínko a potom se znásilníme. Sexík je fajn věc, mám ho rád, ale nebaví mě ho provozovat náhodně. A sexík na jednu noc mě nebere. Leda tak mít fajn milence. Budeš můj milenec?“ Ví Musilův partner o svádění a nabídkách kvalitního sexu? I to je možné. Některé homosexuální páry si totiž zcela nepokrytě dávají ve vztahu volnost. Je to i případ Honzy a Jakuba? Těžko říct. Rozhodně ale nejde o podvrh a planý útok na moderátora. Na gay seznamce měl totiž jeho profil status certifikovaný. To znamená, že uživatel musel osobně navštívit správce stránek a prokázat se občanským průkazem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.