Při sexu je sprostý jako zedník... a to je dobře!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Při sexu je sprostý jako zedník... a to je dobře!!!

 Nejkrásnější semafor
Nejkrásnější semafor

5:00 - Můj přítel při milování užívá rád sprosťárny a i mě hodně vzrušují, ale trochu mi vadí má představa, že vulgarismy při milování si říkají partneři, kteří se nemilují, že jde jen o čistý sex, když je chlap schopen říci partnerce: ošukej mě, máš nádhernou pí.. apod.

To milování s přítelem je pro mě úžasné a vzrušující a on vždy na jeho konci pronese: "miluji Tě ", ale já si někdy v duchu říkám, jestli to je pravda nebo jen taková přetvářka, protože jako každý chlap asi ví, že žena tahle slova ráda slyší...

Podotýkám, že patrner mi to vyznání říká i jindy, nejen při milování, ale nevím...Mému příteli je 35 a je v sexu velice zkušený a pokaždé se snaží, abych si to užila a byla maximálně spokojená, což se mu také daří...

Mě to šíleně vzrušuje když si při sexu povádáme hambatosti, dokáže mě to rozpálit úplně doběla tyhle řečičky. Partnerovi se to líbí a ví, že me slovním doprovodem dovede k bouřlivějšímu orgasmu. Samozřejmě se máme rádi a jsme na sebe i nežní, ale někdy to chce ty zvířecí instinkty. i můj pratner používá při milování hodně sprostá slova a já nevím, jestli je tohle normální, jestli to říká ženě muž, kterou miluje?

Začal s tím hned při prvním milovní, kdy jsme se ještě moc neznali, takže jsem byla celkem překvapená, když jsem najednou slyšela, že mě vy****á a tak podobně. Předtím mi tohle žádný partner neříkal, tak nevím, nevím, připadá mi, že kdyby mě miloval, jak on tvrdí, tak by se až tak vulgárně nevyjadřoval....

U nás doma se sprostě nemluví, ani takový to dnes běžný "sere, nasrali mně atd." neříkáme. Jediná výjimka je právě milování. Třeba když děláme anál, tak mi manželka normálně řekne, abych jí strčil "č...ka do její velký pr...e". A mně to strašně vzrušuje.

Mě ten můj říká při sexu pravdu, kterou by jinak neřekl. Křičí:"Ty tlustá smradlavá krávo!" a mě to tak rajcuje, že se hned udělám.

Jsme s přítelkyní přes 5 let a popravdě jsem se ještě pořádně "slovně nerozjel" až tak, jak bych chtěl :) Řekla mi, že si někdy představuje, že je děvka, když to s ní dělám, občas si řekneme něco pikantnějšího, ale mně by se líbilo něco víc - jenže v tom mám pořád nějaký zábrany. Bojím se, že by to nemusela hned napoprvé unést, nebo by se jí to taky mohlo pořádně líbit - mně by se to teda občas líbilo. No uvidím, někdy to zkusím ..

onl.

foto: ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.