Vstupenka do vaginy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vstupenka do vaginy

Fotografie
Fotografie (internal)

12:00 - Co ženy vzrušuje? Na tuto děsivou otázku odpovídají čtenářky..

..

Orální sex, to je vzrůšo, taky mě vzrušuje dívat se na přítele, když masturbuje, a já mám zakázáno pomoci - nebo naopak.

A líbání na veřejnosti nejlépe v restauraci... ty pohoršené pohledy cizích lidí ... a rychlovka někde, kde víš, že někdo může přijít.....je toho hodně... anebo sex s holkou..

Mě poslední dobou hodně vzrušuje, když si představuji, že se na nás při milování někdo dívá. No a jinak se mi líbí milovat se pokaždé někde jinde a vymýšlet si různé věci. Vše se stejným partnerem!

Já objevila až v šestatřiceti, jak moc je orál příjemný, no prostě nádherný. Takže určitě je ženám velmi příjemný orální sex. I kdy některé na to přijdou později.

Mě vzruší krásné hlazení a líbání, laskání všech partií mého těla. Miluji orální sex, hlavně jemně a citlivě. Je mi líto těch, které vzrušuje finanční situace partnera. Obávám se, že pojem "peněžní orgasmus" neznám.

Poslední dobou zjišťuji, že řadě mých kamarádek je ten jejich dost ukradenej, hlavně, že má prachy.To je na něm nejvíc vzrušuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.