Nová tajná móda: masturbace nohama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nová tajná móda: masturbace nohama!

 (ara )

Jak na to? Čtenářky a čtenáři vám poradí! ...já s tím mám taky zkušenost. Na poradách, na školeních, a dokonce když řídím auto – to raději zpomaluji. Celkově od začátku do konce mi to trvá tak možná dvě až tři minuty. Ve stoje mi to nejde.

..

...Já to nedělám stehny, ale stahuju častokrát za sebou pánevní dno, třeba v tramvaji, na zastávce, v obchodě a udělám se krásně tak, že to nikdo nepozná. Je to velice jednoduché a přivádí mě to k nepopsatelné rozkoši... neprovozuji už skoro nic jiného.

...Schválně jsem si to teď zkusila, jestli to jde nebo nejde, no, předpokládám, že kdybych to vydržela dostatečně dlouho, tak by se takto i udělala, nicméně jsem se dostala asi po třech minutách do takového stavu vzrušení, že jsem to nevydržela a musela si to dodělat prstíkem, stačilo se tam dole jen dotknout a bylo to, takže myslím, že to funguje. Uf, takové hanbačiny tady dělám jen kvůli vám. :o))

...I chlapi to svedou. Můj spolužák, který seděl vedle mě, si to takhle dělal každou přestávku. A to už od 1. třídy. Snažil se mi vysvětlit, co mu to dělá, ale to bylo jako líčit slepýmu barvy. Přestal s tím, až když se vysemenil do trenek a holky se mu smály, že se počural.

...Mně se stal jiný trapas. Při tělocviku v 7. třídě jsem šplhal na tyč a najednou mi to začalo dělat moc dobře to tření o tyč. Vůbec jsem si nevšimnul, že vlastně nešplhám, ale přirážím ve výšce dvou metrů na tyč. Sjel jsem dolů, až když na zvědavou učitelku dopadla sprška spermatu z pinďoura který byl celý naběhlý venku z trenýrek. Byla rudá až za ušima, ale nedala nic znát. Zato já jsem se jí vyhýbal, jako čert kříži.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.