Neuvěřitelné sexuální příběhy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neuvěřitelné sexuální příběhy

Lidé mají v sexu různé úchylky…
Lidé mají v sexu různé úchylky… (Profimedia.cz)

5:00 (pk) – Ač to zní neuvěřitelně, tyhle příběhy se opravdu staly. A všechny se týkají nejoblíbenější a nejstarší lidské zábavy – sexu…

Obcoval s chodníkem

Brit Karl Watkins (20) byl opakovaně přistižen, jak leží obličejem dolů na chodníku se staženými kalhotami. Okolojdoucí děti vyděšeně sledovaly, jak obcuje s dlažbou. Strávil 18 měsíců ve vězení. Po propuštění byl přistižen, jak si to před zrakem školačky »rozdává« s plastikovými pytli na smetí. Skončil na psychiatrii.

Svatba s dcerkou

Losangeleský obchodník Arnold si měl v roce 1984 brát přítelkyni Carol. Její rodiče souhlasili, ale prozradili Arnoldovi, že její matka byla uměle oplodněna, protože budoucí tchán nemohl mít děti. Ženich až po svatbě zjistil, že sperma pocházelo ze stejné banky, do níž kdysi přispěl jako student. Pak už byl jen krok k poznání, že Carol je jedním z 807 dětí, které byly počaty díky jeho spermatu.

To byla jízda…

Švédský taxikář (34) poskytoval své »komplexní« služby zákaznici (49), kterou vozil několik dní po Stockholmu. Konečný účet v přepočtu 168 000 Kč ji ale šokoval. Řidič vysvětloval, že částka zahrnuje 25krát sex, hotelový a telefonní účet a 25procentní daň. Celou dobu měl navíc zapnutý taxametr. Už je ve vězení.

Milovala fotbal

Klaus Winter z německé Mohuče byl posedlý fotbalovým klubem, jehož byl prezidentem. S manželkou Ute (29) se téměř nevídal, a ta se podle toho zařídila. Vyspala se z jedním hráčem klubu, pak s dalším. Po základní jedenáctce začala vybírat z lavičky náhradníků a nakonec i z týmu veteránů. Klaus se vše dozvěděl, až když byl tak trochu »příbuzný« s 28 hráči. Manželce odpustil, ale po pár dnech nachytal doma brankáře, pak levého záložníka a nakonec pravého útočníka. Raději se rozvedl. Klubu šéfuje dál.

Optik s harmonikou

Před soudem v belgickém Brasschaatu stanul místní optik. Než předepsal zákaznicím kontaktní čočky, chtěl po nich, aby se svlékly a nahé tancovaly, zatímco on hrál na harmoniku. Advokát namítl, že jeho klient získal kvalifikaci v Anglii, kde prý je to zcela normální. Muž byl zproštěn obvinění, neboť ženy se svlékaly dobrovolně, ale bylo mu doporučeno, aby zanechal muzicírování v pracovní době.

Svatba pod psa

Brit Derek Jeffrey (59) ze Sussexu filmoval svatbu, ale při předání kazety svatebčanům zapomněl vymazat pár minut, kdy svěřil kameru příteli, aby natočil jeho soulož se sousedovým psem. U soudu se hájil, že viděl porno, v němž žena souložila se zvířaty. Jelikož to prý považoval za filmový trik, rozhodl se přesvědčit se v reálu. Soudce mu neuvěřil a udělil mu šestiměsíční podmínku.

Sex s kačerem

Američanka (32) došla k závěru, že se do ní zamiloval animovaný kačer Donald. Svou lásku jí prý vyznal prostřednictvím sousedova satelitního talíře. Tam ji také soused jednou objevil, usazenou v obřím satelitu, jak naplňuje svůj milostný poměr masturbací.

Horký koláč

Američan Dwight Emburger (17) se nechal inspirovat hrdinou filmu Prci, prci, prcičky, který si z nedostatku sexu strčil penis do jablečného koláče. Jenže koláč ve filmu byl studený. Ten, který upekla Dwightova matka, byl ale čerstvý a mladík skončil v nemocnici s vážnými popáleninami penisu.

Sex s pannou

Australské město Cairns silně znervóznil případ zloděje, který se vloupal do tří sexshopů. V každém zneužil jednu nafukovací pannu zvanou Tarzanova Jane (v Česku známou jako Andula).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.