Byla jsem nevěrná... a prospělo mi to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Byla jsem nevěrná... a prospělo mi to!

 (ara )

10:00 – Manžel je konzervativní, bez nápadů, bez líbání, vždy jsem tam vnášela tu šťávu a on se vezl. Nikdy mi to neudělal rukou, pusou apod., nikdy neslyšel to co bych si přála.

A když jsem se poprvé milovala s jiným a úžasným mužem, promilovali jsme pět hodin a bylo to plné něžnosti, líbání a umazlil mě k úplné spokojenosti. Proto nelituji a přála bych si to zase, zase a zase...

...Nakonec jsem potkala muže, který mně skutečně zaimponoval. A rok jsem jeho dvoření odolávala. Nakonec z toho ovšem úlet byl. Bylo to moc krásné, návrat sebevědomí, setkávání s ním něco jako svátek mezi spoustou všedních dnů. Zas jsem byla ženská plná energie, elánu, pohody a radosti ze života, která zvládá zaměstnání, domácnost malíčkem a při úklidu si vyzpěvuje. Manželovi ta změna uniknout nemohla, nikdy byste nevěřili, jak se začal snažit. Najednou byl i on pozorný, velice velmi.

Bokovka skončila, ale my jsem byli doma jako v líbánkách. Nevěru jsem pochopitelně nikdy nepřiznala a on neměl potřebu mně vyslýchat, tušil, netušil, nevím, není to podstatné. Dlouhodobě bych na dva paralelní vztahy neměla žaludek ani náturu, ale tehdy se výčitky svědomí nekonaly, naopak. Ráda a s láskou na to vzpomínám.

...A já zase zažila dětství, že mi máma zdrhla za cizím pánem, když mi bylo 6 a táta se do roka kvůli tomu oběsil. Celý život s babičkou nenahradí krásnou rodinu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.