Já to chci, on ne... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Já to chci, on ne...

Fotografie
Fotografie (internal)

15:45 - Mně je 22, jemu 34. Žijeme spolu rok a je to pořád láska. Jenomže... on má na sex chuť tak jednou dvakrát do týdne. A navíc často jen orální.

A když k tomu konečně dojde, říká mi, jaká jsem super, sexy atd. S bývalým jsme to dělali každý den a nikdy jsem se nebála na něj sáhnout. Ale teď? Klidně mi odstrčí ruku a já už se tak bojím, že chuť na sex radši potlačuju.

Většinou spolu spíme v neděli ráno, před snídaní. Ale když není nic, vím už, že celý týden mám po žížalkách.

Nepomůže, ani když si vezmu kraťasy, který spíš připomínají provázek, jak málo je na nich látky. Ráno se před ním nakrucuju, a on se mě zeptá, co chci papat k snídani. To bych ho zabila...

Já to prostě potřebuju každý den, odmalička masturbuju několkrát denně. On to prostě nepotřebuje. Ráno má erekci jako hrom, já ho chytím (pokud se odvážím) za penis, ale on mi vyklouzne a jde dělat snídani.

Už jsem i přestala brát antikoncepci. Jsem úplně v pasti. O všem jsem mu řekla. A víte, co m i odpověděl? Že ho to nebaví poslouchat... Proboha! A mě přitom stačí dvě minuty. A jsem hotová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.