Povinný sex | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Povinný sex

12:00 - Skřípe vám to v manželské posteli? Němečtí odborníci přišli s teorií, že čas na sex se musí každý týden pevně stanovit. A dodržet. Pro bolesti hlavy a únavu pak není místo.

„Je to jeden z největších problémů ve vztahu, když jeden partner sex chce a ten druhý nechce. Kvůli odstranění těchto napětí v páru by si měla dvojice každý týden pevně stanovit datum, kdy bude mít společně sex. Mnoho lidí má pocit, že stanovování takového pevného data pro sex je neromantické, a má pocit, že dobrý je jen spontánní sex.“ Jenže spontánnost zažívá po řadě let soužití jen málokdo. A právě bláhová touha po nekončící romantičnosti je prý příčinou současné vážné krize manželství.

„Páry by si měly stanovit čas pro sex alespoň jednou týdně, mělo by to mít na jejich vztah úžasný vliv. Je to zvlášť prospěšné pro příliš zaměstnané páry, které si tak zajistí prostor pro sex do svého rozvrhu. Některé ženy ztrácejí zájem o sex po narození dítěte a stanovení pevného data pro pravidelnou soulož jim pomáhá tento problém vyřešit.“

foto: ara

(čen)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.