Sexuální dračice Cameron Diaz: Jeden jí nestačí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální dračice Cameron Diaz: Jeden jí nestačí!

Cameron Diaz
Cameron Diaz (Reuters, ara )

Vášnivá noc s Jude Lawem a Leonardem DiCapriem

5:00 - (šum) – Herečka Cameron Diaz (36) vypadá jako neviňátko. Jenže zdání klame! Je to dračice, která hravě zvládne i dva chlapy za noc!

Po rozchodu s producentem Carlosem de la Torrem řádí jak utržená ze řetězu a užívá si románky na jednu noc. Nejnověji se do její náruče nechali zlákat dva slavní herci: Jude Law a Leonardo DiCaprio. Na dovolené v Londýně Cameron společně s Judem Lawem, který po jejím boku hrál v roce 2006 v komedii Holiday (Prázdniny), obráželi jeden noční klub za druhým. A všude do sebe klopili drinky. „Pak odešli do VIP salonku a jemně řečeno si udělali pohodlí. Prostě si večer zpříjemnili erotikou,“ řekl barman.

Jenže nebyla by to Cameron, kdyby se spokojila jen s jedním mužem! Když se doslechla, že v Londýně pobývá i Leonardo DiCaprio, kterému teď dala kopačky modelka Bar Refaeli, ihned mu zavolala. Ještě tu samou noc se pak setkali v klubu Maddox. Podle svědků vypadali jako zamilovaný pár, drželi se za ruce, neustále se něčemu smáli a úplně ignorovali okolí.

Jude Law

Leonardo DiCaprio

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.