Olizování chodidel: skandál nebo normálka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Olizování chodidel: skandál nebo normálka?

Fotografie
Fotografie (internal)

11:45 – Přistihla jsem svoji 16-ti letou dceru, jak si s kamarádkou navzájem olizují chodidla. Nevěděly o mně, a tak jsem na to chvíli koukala a pak jsem tiše odešla.

11:35 – Přistihla jsem svoji 16-ti letou dceru, jak si s kamarádkou navzájem olizují chodidla. Nevěděly o mně, a tak jsem na to chvíli koukala a pak jsem tiše odešla.

...Nevím zda to mám nechat být, nebo si s ní o tom promluvit. Byly obě hodně vzrušené a nevím, zda dcera není lesbička. Nohy si nechává hladit od nějakých 12-ti let i ode mně, třeba při sledování televize. Neodsuzuji ji za to, jen nevím, zda si s ní mám o tom promluvit...

...V sobotu jsme si s kámoškou trochu přihnuly a pak jsme si vzájemně olizovaly a líbaly chodidla. Bylo to neuvěřitelně ale fakt neuvěřitelně vzrušující. Dohodly jsme se, že to budeme praktikovat co nejčastějc, aspoň 2-3x týdně. Nevidíme na tom nic špatnýho.

...Mě hrozně vzrušujou dívčí nohy, když je mám mladá štíhlá dívka krásně holý např. v létě a chodí tzv. naboso v bílejch polokeckách, keckách nebo teniskách. Nejvíc mě asi přitahujou na nohou kotníky (zvlášť, když jsou krásně bronzově opálený) a nárty, ale líběj se mi celý nohy. Mazlení se s těmihle nožkami je moje silná sexuální potřeba při milování, kterou si fakt neodpustím.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.