Sex žena & žena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sex žena & žena

 (ara )

11:20 – Říká se, že skoro 45 % žen by to chtělo vyzkoušet! Je to pravda?

...osobně bych to také ráda zkusila. Kamarádka říkala, že žena ví líp, kam sáhnout, co má udělat. Sama to zná od sebe. Ona je "bi" a já jsem na muže, ale klidně bych to zkusila!!!! Proč ne?

 

...jsem vdaná, ale sex se ženou mě vždycky lákal. Před nedávnem jsme se známými zkusili sex ve čtyřech, takže jsem se k ženě dostala opravdu blízko. Bylo to poprvé, takže jsem si toho moc netroufla. Ale příští víkend se zase sejdeme, tak mi držte palečky ať si to užiju :-)))

 

...kolikrát se mi nějaká holka moc líbí a chtěla bych se s ní pomazlit... spíš mě to láká tak do pasu, to ženské přirození se mi zdaleka tak nelíbí, jako mužské. Ale neumím si představit, jak překročit tu hranici, jak poznat, že by to taky chtěla, jak se k ní poprvé sexuálně přiblížit. Musela bych mít asi nějakou už zkušenou a být přiopilá, abych ty zábrany setřásla.

 

...měla jsem sex se dvěma holkama, bylo to experimentování z obou stran, líbilo se nám to, s tou jednou když se občas sejdeme (seznámily jsme se přes inzerát PÁR HLEDÁ PÁR) tak si nejdřív hledíme chlapů a zakrátko se dotýkáme i sebe navzájem a pak skončíme tak, že se na nás kluci koukaj a děsně se jim to líbí. Já z toho teda nejsem až tak vydřená a u vytržení, ale je to příjemný zpestření.

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.