Jak se pomstít za nevěru... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jak se pomstít za nevěru...

NEW YORK (om) – Ano, pomsta je sladká! Americká spisovatelka Christine Challanger ve své knize »Ženská kniha revanšů« radí manželkám, jak se se strašlivou rafinovaností pomstít nevěrnému muži. „Zapomeňte na slzy i psychiatra, přestaňte se cpát ze zoufalství kily čokolády.


Udělejte něco, co vás pobaví a zároveň uhasí vaši žízeň po pomstě,“ nabádá čtenářky autorka. Christine se ovšem drží na půdě zákona. O odřezávání penisů není v její knize ani slovo. Co tedy radí pomstychtivým ženám?

Do matrace mu zašijte kosti z kuřete. Příšerný zápach, který se z nich bude linout, ho přivede k šílenství.

Naolejovat mu auto rybím tukem? Excelentní! Bude se divit, proč mu na voze neustále přistávají hejna ptáků a zdobí ho svým trusem.

Vyměňte mu léčivou mast na hemoroidy za nějaký dezinfekční prostředek. Neublíží, ale jeho účinek je doprovázen příšerným pálením.

Vozí ve svém autě milenku? Pod sedadlo řidiče ukryjte plátek špeku a do ventilace vyklopte obsah krabičky olejovek.

Smíchejte mu pánský šampon s hovězím vývarem. Účinek není patrný ihned, zato v kanceláři je to šok. Ten pach se nedá vydržet.


Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.