Příběh nevěrné ženy č.5: Jako utržená ze řetězu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Příběh nevěrné ženy č.5: Jako utržená ze řetězu!

PRAHA – Myslím, že věrnost za každou cenu je pěkná hloupost. Také jsem se spoustu let obětovala dětem a hlavně manželovi. A on na oplátku se mnou zacházel jako s věcí.

Myslím, že věrnost za každou cenu je pěkná hloupost. Také jsem se spoustu let obětovala dětem a hlavně manželovi. A on na oplátku se mnou zacházel jako s věcí.

Připadla jsem si jako jeho »kredenc«. Před rokem jsem poznala milence, mladého muže, byl ke mně slušný, milý, v sexu nám to vyhovovalo. Tento vztah netrval dlouho, ale nastartoval něco, čemu jsem rozuměla jako: jsem jen jednou na světě.

Po tomto vztahu jsem poznala i další milence. Bylo to sice spojené s citovou vazbou k těm mladým mužům, proto to nemělo dlouhého trvání. Ale poučilo mě to. Už jim neříkám ta sladká slovíčka „miluji tě“, vždyť oni i já chci jen sex.

Momentálně jsem v rozvodovém řízení (konečně jsem našla odvahu) a vdávat se nechci. Ale jedno je jisté, coby rozvedená mi už nikdo neřekne, že jsem nevěrná.

Pochopitelně, kdyby se ke mně manžel choval ty roky slušně, vůbec by mě nenapadlo vyhledávat někoho jiného. V posteli nám to spolu vždy chutnalo, ale on pokazil co mohl. Teď se diví když se stěhuje ode mne a mých dětí pryč.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.